Najbolje kafane, vesti

Kafane na vodi.

Beograd je pun kafana koje su postale kultna mesta prestonice. Tokom vrelih letnjih noći radije se posećuju kafane koje se nalaze na obalama reka. Tako se na Dunavskom keju kod Hotela Jugoslavija nalazi kafana Ada koja radi vikendom, dakle petkom i subotom kada u luksuznom prostoru organizuje sjajne žurke uz ozvučene tamburaše.

ada

Slikano u Kafana Ada

fensi kafana

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Nedaleko od kafane Ada, na Zemunskom keju nalazi se i Fensi Kafana, omiljeno mesto mnogim poznatim ličnostima koje u odličnom provodu vole da uživaju ne samo vikendom, već i tokom radnih dana odnosno noći. Sinoć su u Fensi Kafani pevali Dragi Domić, Jelena Kostov i Andreana Čekić, a večeras nastupa neverovatna Mira Škorić. Uz crnku koja već godinama održava uspeh na estradi i pored talenta za muziku poseduje i odličan smisao za humor ili preciznije imitaciju, zbog čega je omiljena među kolegama, desiće vam se upravo ono što Mira poručuje u jednom od svojih hitova “Otkači sa mnom do ludila”. Tako je uvek na njenim nasupima, ali ništa manje se u Fensi Kafani ne očekuje ni u petak kada nastupa Jelena Gerbec. Ako dođete u Fensi Kafanu sasvim je moguće da ćete biti u društvu neke poznate pevačice, glumice ili sportiste, koji takođe uživaju u prelepoj atmosferi i odličnoj muzici koju ova kafana na vodi nudi svojim gostima.

Ona moja na vodi

Slikano u Kafana Ona Moja Na Vodi

Sledeća kafana koja je veoma popularna i koja se tokom zimskih dana nalazila na Vračaru, takođe je otvorila svoju letnju varijantu na vodi. Reč je o kafani Ona moja koja se nalazi ispod Brankovog mosta i važi za jednu od najposećenijih kafana tokom zimskog peroda. Ova kafana otvorena je za posetioce sredom, četvrtkom i nedeljom. Tako čevtkom nastupa Decibel bend, a ukoliko posetite Onu moju u nedelju, tamo vas očekuju Džoni i Vorkersi.

kucerak

Slikano u Kafana Splav Kućerak

To nije sve. Pored kafane Ada, Fensi kafane i kafane Ona moja, ne smete da propustite ni kafanu Kućerak koja se nalazi na obali Save nedaleko od bloka 70 na Novom Beogradu.Ova kafana na vodi radi vikendom i ovog petka za vas je pripremila specijalno iznenađenje - Smirnoff Party kada će goste zabavljati Sanja Rilaković i Apollo bend. Ono što je dobro ne treba menjati, pa vas tako i subotom u kafani Kućerak očekuje isti sastav.
Sajt beogradnocu.com je posetio svaku od navedenih kafana i zabeležio kakav se provod odvija tokom svih noći kada su otvorene. Uživajte u galeriji naših slika i izaberite onu kafanu koja najviše odgovara vašem ukusu.

Rezervacije za sve dane možete izvršiti na dva načina. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com