• Vojvode Šupljikca 31a
    Beograd, Zvezdara
  • 22:30h - 03:30h
  • Pop / Folk
  • 180 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Krčma se izdvaja po tome što pruža jedinstven noćni provod i zaista izvanredan muzički program, gde dominiraju zvuci pop i narodne muzike, u kojima različiti profili ljudi mogu da uživaju. Svima koji posete ovo mesto je dobro poznato da je Krčma kafana u kojoj se ostaje do ranih jutarnjih časova i u koju poželite da se vratite svakog vikenda.

 

Kafana Krčma se nalazi na Zvezdari, u ulici Vojvode Šupljikca 31a. Krčma ima kapacitet od 180 mesta, a rezervacije su obavezne, stoga dođite i uverite se zašto je ova kafana jedno od omiljenih mesta Beograđana za noćni provod.

Kafana Krčma rezervacije - online brzo i lako

Za uživanje i vrhunski provod u kafani Krčma rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u ambijentu Krčma kafane rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana i turista posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti restorana uvek popunjeni.

Krčma kafana opis - šta vas očekuje na ovom mestu

Beogradske kafane su oduvek bile omiljena mesta za izlazak svih onih koji žele istinski provod. Sada, zahvaljujući Krčma kafani, imate mogućnost da osetite kompletnu kafansku uslugu na nivou, i to sve u fantastičnom noćnom provodu. Dođite i proverite zašto je ova kafana bolja i drugačija od drugih!

Enterijer Krčme koji će vas oduševiti

Enterijer je uređen u pravom kafanskom stilu što izaziva poseban osećaj prijatnosti i dodatno doprinosi boemskom opuštanju. Krčma je prostrana i komforna, tako da, i pored jako velikog interesovanja koje vlada, uvek imate mesta za opušteno igranje i sjajan provod.

Muzika koja se sluša u Krčmi

Ako želite nezaboravan provod onda je Krčma kafana pravo mesto za vas! Ovde dominiraju zvuci najbolje pop i folk muzike, pa svi oni koji uživaju u ovakvim zabavama, ovde mogu da očekuju najveće hitove i najbolje bendove i izvođače koji će ih prezentovati samo za vas.

Kafana Krčma lokacija na kojoj se nalazi 

Kafana Krčma se nalazi na Zvezdari, u ulici Vojvode Šipljikca broj 31a. Može se reći da je Zvezdara postala izuzetno popularno mesto za izlaske, s obzirom na to da se u ovom kraju nalaze još neke izuzetno popularne gradske kafane, među kojima su: kafana Jedina u kraju, kafana Poslednje pijanstvo, kafana Aj pa pukni zoro, ali i restoran Đerdan i restoran Tabor

Krčma kafana parking u blizini

Ono što je svima veoma bitno kada krenu u provod i to svojim automobilom, jeste da mogu bez problema da pronađu parking gde mogu bezbedno da ostave auto. Kada pođete u Krčmu ne morate brinuti s obzirom na to da ovde možete lako pronaći parking mesto, a u potom uživati u sjajnom provodu. 

Kafana Krčma radno vreme

Svoja vrata ova kafana posetiocima otvara već od 22:30 sati, pa sve do 03:30h ujutru, do kada su zagarantovani nezaboravan provod i luda žurka. Krčma kafana je na raspolaganju svim zaljubljenicima u dobru atmosferu i svima onima koji žele na najbolji mogući način da iskuse sve čari prestoničkog noćnog života.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Krčma
Average rating:  
 1 reviews
 by Ljiljana

Usluga na nivou


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Krčma