vesti

Kafe Randez-Vous – elitni kraj za elitni provod.

Kafe Randez-Vous nastao je iz želje da se stvori mesto na kome se uvek pije kvalitetna kafa, iz potrebe za podizanjem standarda ovog svakodnevnog rituala, sa idejom uvođenja novina. Mesto sa pristupačnim cenama, sa pozitivnom atmosferom, za svako društvo i za svaku priliku, za dobro raspoloženje.

kafe Randez-Vous

Fotografisano u Kafe Randez-Vous

Ovaj, relativno novi kafe na Dedinju prosto je stvoren za uživanje bilo da se kafeniše ili provodi uveče kad se mesto pretvara u lounge bar i pravu oazu zabave.

Kafe Randez-Vous je mesto za svaki dan i svaku priliku. Bilo da želite sami da uživate, sa prijateljima, ili sa voljenom osobom. Vi izaberite, a vrata kafea Randez-Vous su vam uvek otvorena. Svakog dana do ponoći, a vikendom čak sat vremena duže. Tada možete uživati u dobrim svirkama popularne house i lounge muzike koja počinje od 21 čas.

Ovde se možete zagrejati pred ludi prestonički provod, uživati u opuštenom razgovoru sa prijateljima, ili intimnijem izlasku sa dragom osobom.

kafe Randez-Vous

Fotografisano u Kafe Randez-Vous

Kafe Randez-Vous je odlično mesto za izlazak ukoliko su vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste ,,plitkog dzepa”. Ovaj kafe će vam pružiti potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.

Kafe Randez-Vous nudi gostima opuštanje uz odličnu muziku i raznovrsno piće, široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, a naravno i veliki broj raznovrsnih kafa.

Dođite u ovaj izuzetni kafe u elitnom delu grada, jer vas očekuje i sjajan provod. Svakog dana kafe Randez-Vous organizuje i vesela dešavanja, pa povedite društvo i uživajte u sjajnom kafiću uz ukusne koktele koje će vam spremiti pravi koktel majstori.

Ovaj lokal je otvoren sa idejom da to bude mesto okupljanja kako velikog društva tako i svih onih koji vole prijateljsku atmosferu. Prijatan prostor, savršeni sklop nasmejanog osoblja, odličan izbor muzike i savršene organizacije, pružiće vam mogućnost da se lepo provedete sa vama dragim osobama u kafeu Randez-Vous.

kafe Randez-Vous

Fotografisano u Kafe Randez-Vous

Posetite kafe Randez-Vous i uverite se u kvalitet ponude i usluge koju ovde nude.

Rezervacije za dolazak u ovaj sjajni kafe možete izvršiti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com