Magazin, Zanimljivosti

Kafići sa pogledom Beograda svima koji ih posete čine vidljivim i iz najlepših, ptičijih perspektiva, a pruža i odličan ambijent za potpuno uživanje, pa i jednu od omiljenih aktivnosti u lepim mestima - fotografisanje. 

Krovovi Beograda, kao i terase Beograda, naravno, pružaju i najlepše poglede, te su definitivno najbolji izbor za sve ljubitelje lepih, gradskih prizora i panorama.

Kafići sa pogledom na Beograd vrlo su raznovrsno raspoređeni širom prestonice, pa imaju i pogled na sasvim različite delove Beograda. Ukoliko ih posetite sve, pratkično možete da upozante ceo Beograd, iz omiljene, visoke perspektive!

Koji su to najbolji kafići sa pogledom u Beogradu i koje krovove i terase Beograda prvom prilikom treba da posetite kako biste videli najlepše beogradske panorame saznajte u nastavku teksta! 

Kalemegdanska terasa - terasa Beograda sa najlepšom panoramom 

Ima li Beograd šta lepše i poznatije od tvrđave Kalemegdan, njegovih zidina i predivnog Ušća?

Restoran Kalemegdanska terasa uspeo je da ih obuhvati i svojim gostima ponudi pogled na Kalemegdan i Ušće. U ovom restoranu nikad ne manjka dobre atmosfere, a ponuda pića i širina menija dodatno ga preporučuju za najrazličitije vidove druženja. 

Bilo da želite da organizujete romantični dejt sa prelepim pogledom, odete na ručak sa prijateljima, ili možda fascinirate poslovne saradnike - restoran Kalemegdanska terasa tu je da odgovori na svaki vaš zahtev. Ovo je jedna od najpopularnijih terasa Beograda, pa obavezno rezervišite svoje mesto u restoranu! 

Hotel Hilton - prelepa terasa Beograda sa pogledom na Slaviju

Znamo da je novogodišnji doček u Hiltonu jedan od najboljih u gradu, ali da li ste znali da ovaj hotel ima i kafić na terasi, sa jednim od najlepših pogleda u prestonici?  

Prestižno uređena, sa elegantnim nameštajem i vrhunskom uslugom, koji savršeno odgovarajuće opravdavaju svetski poznatu reputaciju brenda Hilton, ova terasa savršena je za najrazličitije prilike.

Uživajte u pogledu sa terase Hilton na najpoznatiji kružni tok Beograda - na divnu Slaviju! 

Giardino - terasa i krov Beograda u najlepšem parku u gradu

Giardino je kafić koji se nalazi u najlepšem beogradskom parku, smeštenom u centru grada - na Tašmajdanu. Poseduje dve terase, jednu u prizemlju i jednu na krovu, a sa obe možete videti pogled na čuveni tašmajdanski olimpijski bazen, kao i ulicu 27. marta, dok sa druge strane možete uživati krošnjama impozantnog tašmajdanskog drveća.

Uvek ljubazno osoblje, kao i prijatna atmosfera, zaštitni su znakovi Giardino krova Beograda, a kad tražite kafiće sa pogledom u Beogradu, obavezno razmotrite i ovaj - neće vas ostaviti ravnodušnim! 

The view - restoran sa pogledom na Hram Svetog Save

Ko je za malo vračarske idile, divnog pogleda na Hram Svetog Save i savršene klope?

The View restoran skoro je otvorio svoja vrata posetiocima, ali se po ogromnoj popularnosti koju je stekao to nikad ne bi reklo - u ovom restoranu uvek se traži mesto više!  Kada čujete i da je naziv posvetio pogledu koji se pruža sa njegove terase, sigurno već možete da pretpostavite o kakvom fascinantnom pogledu je reč. 

Hram Svetog Save, kao i njegova okolina sa Karađorđevim parkom i samim srcem Vračara u cetru je panorame koja se ukazuje sa ove terase Beograda. Uživajte u The View-u i fenomenalnoj kuhinji iz njegove ponude. 

Sinnerman jazz klub - popularna terasa Beograda

Ukoliko niste za raspoloženi za fensi varijantu restorana i kafića, već biste želeli da uživate u kafiću sa pogledom u kome vlada potpuno opuštena atmosfera i pije se odlično pivo - Sinnerman jazz klub mesto je koje tražite.

Nalazi se na krovu kultnog Doma Sindikata, a sa ove terase Beograda gledaćete na beogradske krovove u samom centru grada, ali i Trg Nikole Pašića, pa i prelepo zdanje Narodne Skupštine. 

Popijte kafu, pivo ili pojedite nešto ukusno na samom izvorištu Bulevara kralja Aleksandra - posle nam se zahvalite na ovom predlogu!

Kada su u pitanju kafići sa pogledom Beograd se definitivno može dičiti svojim fenomenalnim krovovima i terasama koje pružaju sasvim fascinantne prizore prestonice, a ovde smo naveli samo 5 najboljih i najpopularnijih!

Pogled na kalemegdansku terasu sa pobednikom

Među njima će svako pronaći kafić sa pogledom po svom ukusu i željama. Ipak, nije dovoljno uputiti se na neku od terasa i krovava Beograda - ova mesta su među najpopularnijim i često su prebukirana! 

Beograd Noću je, kao i uvek, tu da sačuva vaše mesto u željenom kafiću ili restoranu, a sve što je potrebno je da obavite laku i brzu, besplatnu rezervaciju mesta za ručak, večeru ili piće u kafiću ili restoranu u Beogradu.

Ovo možete učiniti uz samo jedan poziv na pravi broj telefona: 063 34 34 33 ili 063 33 33 44; putem popunjavanja kratkog online formulara ili preko Beograd Noću aplikacije, uz koju vas čeka i niz drugih pogodnosti.

Uživajte u najlešem pogledu i upoznavanju prestonice i iz ove perspektive! Sigurni smo da se nećete pokajati za koji god od ovih fenomenalnih kafića i restorana sa pogledom da se odlučite. Dobro je poznato da je Beograd najlepši iz ovog ugla!