vesti

Klub Cinema – mesto najboljeg provoda.

Jedan od vodećih klubova, klub Cinema, svako veče vam pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda. Najveće domaće i regionalne estradne zvezde, pored toga što u klubu Cinema rado nastupaju, sa velikim zadovoljstvom se ovde i provode, a na vama je da proverite zašto.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Odgovor je vrlo jednostavan – klub Cinema pruža najbolji provod! Večeras, 9. decembra, za vaš nezaboravni provod pobrinuće se izuzetno uigrani tandem Boris Režak, Snežana Nena Nešić i Igor Terzija. Očekuje vas vrhunsko uživanje.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Ne propustite sjajan provod u klubu Cinema jer vas očekuje nezaboravno veče. Kada je reč o dobrom provodu, ni sreda neće biti izuzetak. Vašem maksimalnom uživanju doprineće šarmantni Željko Vasić i Nina Radulović. Oni će učiniti da čitave noći budete na nogama, i ovaj izlazak dugo prepričavate. Petak je rezervisan za inspirativni Inspiracija Band i Anu Bebić. U subotu vas očekuje Camera Darling. Atmosfera na svetskom nivou, puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja, ono su što njihove nastupe karakteriše.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Ne dozvolite sebi da čekate vikend i propustite odličnu žurku večeras i u sredu, već pravac u klub Cinema.

Rezervacije za vaš večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Cinema možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com