Community by Kasina, Najave, vesti

Klub Community by Kasina: "Svrati na piće" večeras sa Željkom Vasićem! Večeras smo za vas pripremili pravi spektakl! Fenomenalni provod doneće vam popularni kantautor Željko Vasić i pobrinuće se da se svaka dama oseti posebno.

Community by Kasina.jpg1

Fotografisano u Klub Community by Kasina

Željko Vasić će otpevati pregršt svojih velikih hitova, kao što su pomenuti "Svrati na piće", zatim "Zanjiši kukovima", "Voli me i ne voli me", i mnoge druge. Pored svojih, Željko će gostima otpevati i pesme svojih kolega, atmosfera će biti uzavrela, kao i uvek na njegovim nastupima.

Community by Kasina.jpg2

Fotografisano u Klub Community by Kasina

Sutra se maskirajte i dođite u klub Community by Kasina, pevaće talentovani Vesko Vučković, a u subotu, 1. novembra, za vaše najbolje raspoloženje, zadužen je šarmantni Oliver Stoiljković.

Community by Kasina.jpg3

Fotografisano u Klub Community by Kasina

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com