vesti

Kocka najboljih žurki je bačena.

Trenutno “the place to be” mesto u gradu koje obavezno morate posetiti je svakako klub Black Ice! Ovo je mesto je za sve ljude koji poštuju kvalitetnu muziku i dobre provode, a sigurni smo da ste i vi jedan od tih ljudi koji znaju gde je dobra zabava.

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

Zato se ove nedelje opredelite za žurku u novootvorenomm klubu Black Ice, koji je trenutno najtraženije mesto u gradu.  Večeras ćete uživati uz Dobrog Sina Baneta koji će vas oduševiti svojom gitarom i umećem sviranja. Sutra, 13. februara, dodajte gas i razgalite dušu uz hitove devedesetih sa Dj W-Ice-om koji najbolje zna da dočara muziku iz tog perioda.

Enterijer kluba Black Ice je veoma jednostavno uređen, ali tako da imate dovoljno prostora za vaš “flashdance”, pokret, okret ili bilo kakav potez koji ćete poželeti da napravite kad čujete muziku koja ovde svira. Klub Black Ice je izuzetno prostran i pruža mogućnost uživanja za velikim šankom koji se prostire duž čitavog kluba, visokim crnim stolovima i kožnim separeima.

klub Black Ice

 Fotografisano u Klub Black Ice

Ono što klub Black Ice takođe definiše jeste odlična akustičnost, što u startu dozvoljava izuzetno kvalitetan zvuk koji je, naravno, jedan od najbitnijih faktora za dobru žurku. Raznovrsna ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića u klubu se podrazumeva, a preporučujemo da obavezno probate i neke od osvežavajućih koktela koje Black Ice nudi.

Petak, 14. februar predviđen je za malo popa i rocka sa Petrom Boškovićem. A za kraj nedelje, zaokružite vrhunski provod najboljom House žurkom koja vas očekuje. U klubu Black Ice čekaju vas najraznovrsnija pića i najlepše nezaboravne noći. Ljubazno osoblje, lepi i veseli ljudi, osmesi i ljubav, dobro đuskanje i provod, sve to čini sklop ovog sjajnog kluba u Balkanskoj ulici.

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

Rezervaciju najkvalitetnijih provoda u klubu Black Ice možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com