vesti

Koktel Party u kafeu Kasper.

Najbolje mesto za vaš provod u Zemunu definitivno je kafe Kasper, koji god dan za izlazak da odaberete. Međutim, ovog petka za to postoji poseban razlog! Naime, pored izuzetne muzike, očekuje vas jedinstvena ponuda koktela.

kafe Kasper

Fotografisano u Kafe Kasper

Kafe Kasper, pored komfora, sjajne atmosfere i pristupačnih cena, ovog petka vam nudi još pogodnosti! Fantastična živa svirka, čiji je start zakazan za 22h, učiniće da se provedete zaista nezaboravno. Bićete na nogama do ranih jutarnjih časova. Vašem uživanju doprineće i kokteli koji će probuditi sva vaša čula, i garantovano vam zagolicati maštu.

kafe Kasper

Fotografisano u Kafe Kasper

Svi kokteli će ovog petka u kafeu Kasper biti na specijalnoj promociji, tačnije biće sniženi čak za 50%! U istančanim ukusima moći ćete da uživate, a da se ne brinete za stanje svog novčanika. Kafe Kasper obezbedio je sigurno najbolji provod ovakvog tipa za sve ljubitelje koktela, a na vama je samo da ga ne propustite.

kafe Kasper

Fotografisano u Kafe Kasper

Rezervacije za sva dešavanja u kafeu Kasper možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com