vesti

Kolege sa estrade podrška Darku i Milici u klubu Plan B.

Na nastupu Darka Lazića, klub Plan B svake nedelje premali je da primi sve ljubitelje dobrog noćnog života srpske prestonice. Sinoć su goste zabavljali čuveni Darko Lazić I Milica Todorović koji su potvrdili zašto je klub Plan B nezaobilazno mesto za izlazak.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

U odličnom glasu i stasu dua Milice i Darka, uživale su i mnoge poznate ličnosti. Sinoć su se u klubu Plan B veselili pevači Stevan Anđelković, čuveni Džej Ramadanovski, Milan Diničić Dinča, Igor X, pevačica Daria, Aki i Martin Ajdarević.

Džej se oseća odlično, a pogotovu nakon što mu se pre manje od dva meseca porodila ćerka. Novopečeni deda sada koristi svaku priliku da proslavi rođenje svog unuka pa tako i da poseti klub Plan B. Dinča trenutno priprema novi singl i dva spota, od čega će jedan biti za staru pesmu. Kada ne nastupa ili kada ne snima emisije, mladi pevač vreme provodi odmarajući se ili izađe na neku dobru žurku poput sinoćne u klubu Plan B.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Cela ekipa se odlično provodila u ovom, jednom od najboljih klubova u gradu, kao i svi gosti koji su posetili klubu Plan B i uživali u muzici Milice i Darka Lazića.

Petkom vas u klubu Plan B očekuju DJ Shlaya, Dj Rasha Dj Maliblue & Dj Ilija Đoković. “Are you Ready For Flight” samo u Planu B u petak 6.decembra. Subota je rezervisana za sada već dobro poznat spoj Toce, Darie i Plan B benda. Ova ekipa uvek napravi dobar provod a vaše je da dođete i ne propustite ga.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Da je u klubu Plan B fenomenalan provod, uverićete se ako zavirite u galeriju fotografija koju su napravili fotografi vašeg omiljenog vodiča za noćni život Beograda – beogradnocu.com. Slike govore više od reči, tako da vam je jasno o čemu govorimo. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Plan B možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com