Konoba Akustik, vesti

Konoba Akustik - mesto sa dušom.

Kafana Konoba Akustik ove nedelje nesumnjivo je pravi izbor za vaš provod, ali i za uživanje u najboljim specijalitetima. Konoba Akustik – mesto sa pravim boemima i iskrenim emocijama, mesto sa najboljom muzikom i izuzetnom kuhinjom, mesto za radost i za tugu, za ispunjene i usamljene, mesto idealno za sve.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Po veoma povoljnim cenama, uz bogat izbor pića, očekuje vas zaista izvanredna hrana. Priuštite sebi jedinstveno gurmansko uživanje u prijatnom ambijentu kafane Konoba Akustik.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Vašem provodu doprineće i sjajan muzički repertoar, odnosno akustični tamburaši Trio 357 Bend u ponedeljak, dok vas u utorak očekuju Aca i Violina, sreda, petak i subota rezervisani su za Naš Način Bend, dok vas u četvrtak  i u nedelju očekuje Akustik Bend.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da budete deo Konobe Akustik.

Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com