vesti

La Luna Band u Sunsetu.

U četvrtak 15. avgusta u klubu Sunset, na Adi Ciganliji, domaće i strane evergreen numere na sjajan način izvodi bend La Luna. Zagarantovano je uživanje u prelepom ambijentu, uz muziku vrhunskog kvaliteta i pregršt pozitivne energije!

Bend La Luna izuzetno je traženi klupski bend. Njihov muzički repertoar se sastoji od domaćih i stranih pesama, a svedeno na žanrove obuhvata pop, latino, rock i jazz muziku, ali i grčke, ruske i ruske ciganske kompozicije. Repertoar u celosti možete pogledati na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji, na adresi lalunaband.rs

Prilikom njihovog nastupa, publika je uvek na nogama. Koncertna iskustva La luna Band-a omogućavaju članovima sastava da prepoznaju ono što publika želi u svakom trenutku, pa je atmosfera uvek fenomenalna. Gosti to poštuju, pa se svakog četvrtka vrate u klub Sunset i ponove neopisivo dobar provod!

Sunset

Fotografisano u Klub Sunset

Inače, svake večeri u klubu Sunset je živa svirka, a sam koncept kluba je takav da goste uvek zabavlja drugi bend, ali i druga vrsta muzike. Akcenat je naravno na danima vikenda, kada u klubu Sunset nastupaju najzvučnija imena sa domaće muzičke scene. Kad god odlučite da posetite ovo popularno mesto, nećete pogrešiti.

Svoj vikend možete započeti uz bend Klub 57, koji će za vas izvoditi hitove strane pop, rok, funk i house muzike. Subota 17. avgust rezervisana je za dobro uigranu ekipu, Double Trouble Bend i Eclipse Bend. U nedelju vas očekuje Die Beste Bend, kada je akcenat na pop muzici. Prvi dan radne nedelje možete provesti u klubu Sunset uz Mikicu i Arsu, a u utorak 20. avgusta vas na ovom popularnom beogradskom mestu, već tradicionalno, očekuje Koktel bend.

Sunset

Fotografisano u Klub Sunset

A da bi vaš nezaboravan provod bio zabeležen na najbolji način, pobrinuo se beogradnocu.com. Naime, naši fotografi uživaju u najboljim živim svirkama u gradu, tako da je galerija našeg portala puna fotografija iz kluba Sunset. Posetite je i pogledajte šta ste sve propustili do sad na ovom prelepom mestu na Adi.

Za nastup fenomenalnog benda La Luna rezervacije možete izvršiti upravo ovde, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja u klubu Sunset.

 

beogradnocu.com