Lava Bar, vesti

Lava Bar vas daruje svakog petka!

Jedno od najboljih prestoničkih mesta za ludi provod Lava Bar i ovog petka, za svoje goste priprema  puno iznenađenja! Uz fantastičan muzički program i neverovatnu energiju izvanredan provod je zagarantovan.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Svakog petka Lava Bar pruža gostima neverovatne pogodnosti! Uz naručenu flašu Johnnie Walkera-a ili Smirnoff-a istu dobijate gratis! Ne propustite ponudu 1+1 free, već uživajte u neverovatnom provodu, koji će garantovano biti takav jer vas očekuje i sjajna muzika. Da celu noć provedete na nogama biće zaduženi Suzana Dinić i Skandal Band.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

A ukoliko još uvek niste odlučili gde biste proveli svoju subotu, idealan izbor je upravo Lava Bar jer će standardno uživanje u alkoholnim pićima po pristupačnim cenama upotpuniti fenomenalni Gitarsi. Dobra muzika, puno pozitive i najlepše devojke u gradu ono su što definiše ovaj klub. Ne propustite!

Uostalom, pogledajte našu galeriju fotografija i uverićete se u najbolji prestonički provod. Fotografi portala beogradnocu.com potrudili su se da vam što vernije dočaraju izuzetnu atmosferu koja ovde uvek vlada.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Uživajte u jedinstvenom provodu.

 

beogradnocu.com