Community by Kasina, Najave, Poznati, vesti

Ovog četvrtka, 27. novembra, klub Community by Kasina biće premali za sve one koji budu želeli da čuju fenomenalni Lexington bend.

kas kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ovaj, trenutno jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, napraviće sjajnu atmosferu izvodeći kako svoje, tako i pesme svojih kolega. Sigurni smo da će publika najburnije reagovati na njihove hitove kao što su: "Dobro da nije neko veće zlo", "Donesi", "Prišla" i novi singl "Potraži me".

KASINA3

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Lexington bend je letos premijerno predstavio spot za ovu pesmu koja se nalazi na njihovom novom, trećem albumu "Balkanska Pravila". Ovi momci uvek osvoje publiku na prvo slušanje, a oni koji nikad nisu slušali Lexington bend, vreme je da se u četvrtak upute u klub Kasina na Terazijama.

Očekuje vas pravi spektakl, a vi ne smete nikako da ga propustite! Besplatno izvršite vaše rezervacije putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com