vesti

Magične reči za magični provod.

Ćiri Bu Ćiri Ba – magične su reči kojima dobijamo sve što poželimo! Iako više nismo deca, verujemo u ovo! Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba tu je da ispuni sve naše želje i ponudi nam jedinstveno prestoničko uživanje, koje se ne može uporediti ni sa jednim drugim. Na ovom mestu dotaći ćete granice vrhunskog provoda. Ne propustite!

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Idealni dani za provod u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba su petak 7. mart, kao i subota 8. Za sve one koji svoje poverenje budu ukazali ovoj fantastičnoj beogradskoj kafani, u petak će nastupati Aleksa sa Svojom Ekipom. Neozvučena akustika ono je što će vas garantovano oduševiti i učiniti da se u kafani u Ćiri Bu Ćiri Ba zaljubite već pri prvom koraku. Savršena noć očekuje vas i u subotu 8. marta, kada će atmosferu vrelom učiniti neponovljivi i jedini Ćiribu Orkestar! Ne postoji opravdanje koje će vam biti uvaženo ukoliko izostanete sa ovakvog dešavanja!

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, koja je imperativ meraklijskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Ćiri Bu Ćiri Ba bude vaš jedini izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com