Intervjui, Poznati, Stara Pesma, vesti

Meda: Ne volim laž i foliranje.

Dejan Krstović Meda, rođeni Sarajlija. Kako kaže svetski putnik, koji kroz svoju muziku hoće da predstavi različite kulture koje je upoznao tokom dugogodišnjeg života u Austriji. Dok smo razgovarali sa njim nije skidao osmeh s lica, spontan, prirodan, duhovit. Kroz svoje pesme "Zime ledene" priča o nečijim koferima koji su mu bili preteški i pita se ima li neko ko je na vreme shvatio da je samo jedna žena života vredna, što on u pesmi pesmi " Neko" definitivno jeste. Diplomirani ekonomista u srcu muzičar, publika ga pamti iz takmičenja "Prvi glas Srbije"  iz kog, iako je možda, pre vremena ispao nosi lepo i bogato iskustvo. Za beogradnocu.com Meda govori o svom privatnom i profesionalnom životu i to koristeći svoj neodoljivi sarajevski šarma koji publika voli i koji će ga na putu koji je sebi zacrtao sigurno daleko odvesti.

MEDA Fotografisano u Kafana Stara Pesma

beogradnocu: Svi vas povezuju sa "Prvim glasom Srbije", a malo pažnje se poklanja vašoj ranijoj karijeri koja datira još od 2006. godine?

Dejan Krstović Meda: 2006. godine sam se prvi put prijavio na jedno takmičenje gde sam ušao u top pet, a nakon toga sam izdao dva albuma i to 2007. godine "Kako srce slagati" i dve godine nakon toga "Uspomene", učestvovao sam i na tri festivala "Budvanskom" , "Zrenjaninskom" i na festivalu radija M.

MEDA

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

beogradnocu:  I posle svega toga vi se prijavljujete na "Prvi glas", zašto?

Dejan Krstović Meda: Na ovo takmičenje me je prijavila supruga Sneža. Bilo je to dragoceno iskustvo za mene, tu sam dobio nadimak Meda, kojem je kumovao Vlado Georgijev. Naučio sam dosta toga, što će mi koristiti u daljem radu, upoznao dosta značajnih ljudi, a i dosta sam se takmičio (kaže Meda kroz smeh), vreme je za sledeći stepenik.

MEDA

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

beogradnocu: Sledeći stepenik su dve pesme koje ste uradili?

Dejan Krstović Meda: Tako je "Zime ledene" i "Neko", trenutno promovišem njih i zadovoljan sam kako ih je publika prihvatila. Živeo sam 17. godina u Beču i upoznao različite kulture, tako nastojim i da muzika koju stvaram ili biram od drugih autora bude bogata i raznolika. U budućnosti publika može očekivati od mene pesme kroz koje ću najbolje moći da izrazim svoja osećanja.

beogradnocu: Otkud diplomirani ekonomista u muzici?

Dejan Krstović Meda: Ja sam odrastao u muzičkom okruženju, kod nas se u kući stalno pevalo, otac je svirao gitaru i okupljalo se veselo društvo, koje je očigledno ostavilo snažan utisak na mene. A kada sam pobedio na jednom karaoke takmičenju, pomislio samo, ovo nije loše ( kaže Meda kroz smeh).

beogradnocu: Kakav je Meda privatno?

Dejan Krstović Meda: Sve svoje slobodno vreme provodim sa porodicom, igram se sa sinom Viktorom i volim da odgledam dobru fudbalsku utakmicu. Prirodan sam, spontan, ne volim foliranje i laži.

beogradnocu: Šta bi za kraj poručio našim čitaocima?

Dejan Krstović Meda: Vidimo se sutra u kafani Stara Pesma.

 

Vaš omiljeni portal i vodič kroz sve atraktivniji noćni život Beograda beogradnocu. com priprema za vas još mnogo novih iznenađenja, ako nas budete redovno pratili, imaćete prvi priliku da saznate šta se novo dešava u životima i karijerama poznatih ličnosti. Do tada uživajte u noćnom životu po vašoj meri i besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com