Složna Braća, vesti

Nemanja Nedović u kafani Složna Braća!

Kafana Složna Braća stalno misli na vas i čini sve kako bi vam svake nedelje priredila nešto novo, drugačije i nezaboravno!

Da je kafana Složna Braća jedna od najboljih kafana u gradu, dokazuje i činjenica da se ovde provodi dosta poznatih ličnosti, među kojima je i naša košarkaška zvezda Nemanja Nedović.
Nakon Evropskog prvenstva u Sloveniji, gde je reprezentacija Srbije izborila plasman na Svetsko prvenstvo, Nedović je našao utočište za opuštanje i odmor u jednoj od omijenih lokala u našoj prestonici - kafani Složna Braća.
Mladi plejmejker uživa u ovih nekoliko slobodnih dana što mu je preostalo, jer će najverovatnije u oktobru otputovati u Sjedinjene Američke Države kada će igrati u najjačoj košarkaškoj, NBA ligi za Golden State Warriors.

Nemanja Nedović

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Srpski reprezentativac očigledno zna gde je dobar provod, a mislite da vi možete naći bolje?! Varate se, jer ovakve goste i muzički program može da ima samo kafana Složna Braća, i to specijalno zarad vašeg zadovoljstva i fantastičnog provoda!

Večeras 27.septembra, uživaćete uz fenomenalnog Peđu i Angy, koji će podići kafansku atmosferu i ludovati sa vama do ranih jutarnjih časova. Sutradan, u subotu pevaćete sa sjajnim Nikolom Vasovićem. Tokom radne nedelje, ostavite posao kući i dođite u utorak da proslavite početak oktobra meseca sa izuzetnim Milošem Trninićem-Trnom. Naravno, opuštanje pred naredni vikend, sredom i četvrtkom, najbolje će vam prirediti spektakularni Oriental i Milagro Bend.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Zato je kafana Složna Braća jedna od najboljih kafana u Beogradu, a možda i šire. Ostavićemo vama da procenite, jer kad jednom dođete u ovu oazu veselja, istinskog hedonizma i gastronomskih užitaka, uvek ćete se vraćati!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U kafani Složna Braća je svako dobrodošao, koliko god bili stari ili mladi, a prijatno osoblje se uvek trudi da svojim gostima pruži maksimalan provod. Uživanje u velikoj ponudi pića po pristupačnim cenama, takođe je jedan od razloga sve veće traženosti ove kafane. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna atmosfera do ranih jutarnjih časova.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Složna Braća. Rezervacije su obavezne zbog uvek velikog interesovanja koje vlada za najbolju prestoničku kafanu.

 

beogradnocu.com