vesti

Neponovljivi vikend u baru Dash's.

Ukoliko ste ljubitelj kafanske muzike i klupske atmosfere, mesta gde se provode poznati, bar Dash's je pravi izbor za vas. Bar Dash's je mesto gde se provode poznati, fenomenalnog enterijera i besprekorne usluge.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Petak 10. januar idealan je za provod uz fantastični Acoustic Bend. Najbolji starogradski repertoar u izvođenju ovih fantastičnih ozvučenih tamburaša maksimalno će vas oduševiti. Ne propustite jedinstveno uživanje do ranih jutarnjih časova, uz dosta dobre energije i poztive. Naoružajte se dobrim raspoloženjem i budite deo spektakla u baru Dash's.

U subotu 11. januara u popularnom baru Dash's svoj nastup, na oduševljenje mnogih, održaće Peca Petaković, koji uvek napravi sjajnu atmosferu i dovede je do usijanja već prilikom prvih pesama. Moći ćete da uživate uz najbolji kafanski repertoar, u klupskom ambijentu, naravno, uz cene koje su prilagođene svačijem džepu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's nesumnjivo postaje imperativ prestoničkog provoda iako predstavlja relativno novo mesto u Beogradu. U baru Dash’s sudeći po dosadašnjim dešavanjima možete očekivati samo spektakl, vrhunski provod i nezaboravno uživanje.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u baru Dash’s možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo bar Dash's bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com