Freestyler, Intervjui, Jimmy's, Korčagin, vesti

Nikola Masoničić - svojim izgledom osvojio pola sveta.

Hip-hop duo Who See nedavno je objavio novo video izdanje za numeru "Nemam ti kad", koje je izazvalo veliku pažnju, posebno ženske, javnosti. Ukoliko ste se pitali ko je zgodni tip iz spota, beogradnocu.com otkriva za vas.

Nikola Masoničić, osim toga što je crnogorski maneken, student je pete godine Medicinskog fakulteta u Podgorici, i nacionalni odbojkaški sudija. Manekenstvom i modelingom je počeo da se bavi, kako kaže, sasvim slučajno, a sada već iza sebe ima mnoštvo spotova, reklama i revija.

nikola masonicic (6)

Za najveći uspijeh bih svakako izdvojio reviju za Vivienne Westwood, čije su kreacije bile, slobodno mogu reći, najbolje koje sam do sada imao priliku da nosim, kaže Nikola. A pošto je veoma uspešan u svemu, pitali smo ga u čemu najviše uživa - fotoshooting, revija ili gluma?

Definitivno gluma. Prije sveg mnogo je dinamičnije, od svakog režisera i projekta može mnogo da se nauči u daljem poslu. Volio bih da se oprobam i u filmskim vodama. Kako u domaćoj tako i u stranoj produkciji. Svakako da je gluma na filmu mnogo zahtjevnija od poziranja pred foto aparatima i izlaska na modnu reviju, i da zahtijeva mnogo vise usavršavanja, ne samo na fizičkom izgledu, ali bi to za mene bio pravi izazov.

beogradnocu.com: Svoj talenat pokazao si u novom spotu sastava Who See.

Prosto je nevjerovatno da je režiser Zoran Makrović Zonjo odlučio da snima spot u Bangkoku, a da sam se ja u to vrijeme tamo nalazio. Tako su se dva Crnogorca našla na drugom kraju svijeta i nekih desetak dana smo snimali spot za pjesmu "Nemam ti kad" Who See Klape. Kada sam vidio kako tih 10 dana izgleda u 3 minuta bio sam oduševljen.

Najluđi momenat na snimanju spota bio je kada mi prilazi transeksualac. Naravno sve je to bilo u scenariju, a iza kamere se nalazio njegov/njen dečko koji se bavi bodibildnigom i nije baš bio najsrećniji što mu radi draga, tako da smo taj dio snimanja nekako brzo odradili.

nikola masonicic (13)

beogradnocu.com: S obzirom da dosta putuješ, možeš li uporediti beogradski noćni život sa provodom van Srbije?

Bio sam u Bangkoku koji se smatra jednim od najboljih gradova za i provod i mogu slobodno reći da beogradski noćni život nimalo ne zaostaje za njim, ako nije i bolji. Postoji veliki izbor klubova za svačiji ukus. Upoznao sam gluvonijemog top modela iz Brazila čija je majka iz Srbije i ona mi je rekla da je ubjedljivo najbolji provod doživjela u Beogradu. Mislim da to dovoljno govori o tome kakvu pozitivnu energiju Beograd posjeduje.

nikola masonicic (1)U poslednje vrijeme najčesce izlazim u beogradske kafane, jer mi je takav provod u inostranstvu falio. Korčagin i Tako je sudjeno su favoriti. Sto se klubova tiče sada su aktuleni splavovi Freestyler i Jimmy's . Uglavnom, kako isplanira Prelepotica sa Twitter-a obicno tako bude.

nikola masonicic (5)

beogradnocu.com: Uspešan si, komunikativan i voliš da izlaziš, i još si maneken... Da li tvoji partneri lude od ljubomore?

Svakako da je bilo ljubomore. Modeling je posao u kome sam okružen i sarađujem sa lijepim ženama. Ali kao sto rekoh, to je prije svega posao, i zato djevojka mora imati više razumijevanja i povjerenja nego inače. Što prije to prihvati, veza ce biti kvalitetnija.

nikola masonicic (1)

beogradnocu.com: Kad smo već kod lepih žena... Radio si TV reklamu sa indijsko - kanadskom glumicom Sani Lion, koja je u izboru časopisa Maxim proglašena jednom od 12 najboljih porno glumica u 2010. godini.

Sjajno iskustvo prije svega. Bio sam iznenađen što sam izabran za snimanje TV reklame i bilborda svjetske kampanje - Get the world “Adicted” to you. Partnerka mi je bila Sani Lion, koja je u Indiji trenutno najtraženija filmska zvijezda. Skoro pola dana je ona provela meni u naručju, dok smo slikali na plaži poznatog tajlandskog ljetovališta. Kako je ona prije Bolywood-a bila poznata po filmovima za odrasle, moram priznati da je u početku postojala velika trema.

nikola masonicic (2)

beogradnocu.com: I pored svih prednosti i lepih iskustava, tvoj posao zahteva i dosta odricanja. Raznorazne dijete, izbegavanje slatke, kalorične hrane, propuštanje izlazaka, beauty sleep, treninzi…

Kada sam odlučio da se bavim ozbiljnije modelingom počeo sam da treniram sa Markom Vukotićem, takođe modelom iz Crne Gore i jednim od najboljih personalnih trenera. Uz njegov program treninga ostvario sam sjajne rezultate i sad po istom programu treniram kada sam u inostranstvu.

nikola masonicic (8)

Ako imam neko slikanje ili reviju veša ili kupaćih kostima onda par dana prije pojačam treninge, kako bi to na slikama što bolje izgledalo.

A s obzirom na njegov izgled, nismo mogli da ga ne pitamo kako se brani od devojaka, na šta diplomatski odgovara: Ko se još brani devojaka?! A na pitanje da li je u vezi, Nikola daje kladioničarksi odgovor - single!

 

beogradnocu.com