vesti

Nova godina u Filmskom Gradu.

Kao krunu ove sezone klub Filmski Grad nudi vam izvanredan doček Nove godine, koji ćete nesumnjivo pamtiti. Klub Filmski Grad, koji postavlja standarde prestoničkog noćnog provoda, po veoma pristupačnoj ceni nudi vam fantastičan doček 2014. uz sjajan muzički repertoar, i besprekornu uslugu.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Vašu novogodišnju noć upotpuniće Mladen Mlađa Cvetanović i Nađa Golubović. Međutim, to nije sve! Posle ponoći očekuju vas trubači koji će napraviti pravu meraklijsku atmosferu. Sevdah garantovano neće izostati. Mladen Mlađa Cvetanović inače uživa u pevanju hitova Tome Zdravkovića, Luisa, Merlina, braće Matić, Ace Lukasa i drugih, ali će se u klubu Filmski Grad čuti sve ono u čemu gosti uživaju.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Inače all inclusive ponuda, koja vam je dostupna uz svaku kupljenu kartu po ceni od 60 evra, obuhvata konzumiranje domaćih pića tokom čitave večeri u neograničenim količinama, kao i svečanu večeru, koja obuhvata predjelo, glavno jelo i dezert. Ponuda pića je zaista velika i garantovano ćete biti oduševljeni. Strana pića biće dostupna po promotivnim cenama.

Klub Filmski Grad poznat je po uvek dobroj atmosferi, pozitivnom raspoloženju i usluzi, koja je uvek na nivou svetskih klubova. U srcu Košutnjaka, u klubu Filmski Grad, krije se najbolji prestonički provod. Ukoliko još uvek niste posetili ovo izuzetno mesto, pogledajte fotografije.

Fotografije dosadašnjih dešavanja iz kluba Filmski Grad možete pogledati u našoj galeriji fotografija, i uveriti se u spektakularan provod. Fotografi portala beogradnocu.com i ovog petka će beležiti vaše najinteresantnije momente i provoditi se sa vama.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Filmski Grad. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com