vesti

Nova iznenađenja u klubu Carski Lov.

Kad za reprizu zasvira tamburica nema lepšeg načina da se pozdravi Nova godina. Zato pravac klub Carski Lov, da sa ozvučenim tamburašima zapevate onu vašu i reprizirate Novu godinu na najsrećniji, najlepši mogući način.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

Nema toga što tamburaši u klubu Carski Lov ne umeju na zlatnim strunama da odsviraju, njihove žice će postati vodič vašeg najboljeg provoda i najlepše reprize Nove godine u celom gradu. Lumpovaće se, pevaće se , igraće se, razigrani muzičari, veselo osoblje, svi će se postarati da održavaju vaše vrhunsko raspoloženje i neodoljivu zabavu jer to mogu samo najbolji tamburaši koji nastupaju samo za vas u klubu Carski Lov.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

Svaka pesma i vrhunski merak biće u službi najbolje reprize Nove godine ikada, veselićete se kao nikada u životu među najlepšim gostima u najlepšem i najboljem klubu Carski Lov. Pregršt iznenađenja, vrhunski štimung, uigrani muzičari u predivnom ambijentu kluba Carski Lov potrudiće se da ovu reprizu Nove godine ne zaboravite nikada. U petak vas očekuje Nikola Bardak sa bendom, dok je subota rezervisana za gosta iznenađenja, iz Zvezdi Granda .

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Za carsku reprizu u klubu Carski Lov,i sva naredna neodoljiva dešavanja u ovom gantastičnom klubu možete rezervisati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite, da biste prvi saznali za sve najjače provode u gradu i pogledajte našu galeriju fotografija da vidite zašto je u klubu Carski Lov, baš tako, carski.

 

beogradnocu.com