vesti

Otkrijte čari kafane Staro Burence.

Na repertoaru ove, popularne kafane na Gardošu, čekaju vas Original Tamburaši iz Novog Sada - band “Panonski Feniks”. Ova ekipa muzičara će vam prirediti spektakuklaran provod i atmosferu o kojoj ćete pričati narednih dana. Ali to nije sve.  Iste večeri, možete se počastiti izuzetnim rakijama koje će biti na akciji i koštati samo 90 dinara. Zarakijajte se domaćom dunjom, kajsijom, malinom, medovačom, šljivom i fenomenalnom divljom kruškom. A tu je gorki Pelinkovac za ljude istančanog ukusa…

kafana Staro Burence

Fotografisano u Kafana Staro Burence

Ukoliko ne znate gde ćete provesti ovo veče, vaš portal najboljih noćnih izlazaka u gradu beogradnocu.com, predlaže vam da obavezno posetite kafanu Staro BurenceKafana Staro Burence radi tri dana u nedelji, odnosno dostupna je za vaš nezaboravni provod kako četvrtkom tako i petkom i subotom, kada predstavlja definitivno najbolji izbor za sve ljubitelje dobre kafanske pesme i boemske atmosfere.

kafana Staro Burence

Fotografisano u Kafana Staro Burence

Sutra 29.novembra za vaš odličan provod i veče koje ćete dugo prepričavati biće zadužen fenomenalni Laki Bend, dok će subotu u kafani Staro Burence nesumnjivo obeležiti Bend Burence, koji će svojom muzikom učiniti da se provedete izuzetno. Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek neponovljiv.

kafana Staro Burence

Fotografisano u Kafana Staro Burence

Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Staro Burence. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente vrhunskog prestoničkog provoda. Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com