Kolumne, Terassa, vesti

Otkrijte zašto se devojke pale na "loše momke".

Večito pitanje koje iznova i iznova postavljamo je "Šta ovakva devojka traži sa njim?". A odgovor je, verovali ili ne, zaista previše jednostavan. Devojke vole izazove, a loši momci nude upravo to - svakodnevni izazov.

Loš dečko privlači nekom vrstom alfa muške dominacije, što je ženama izuzezno seksi. Kao takav, on će flertovati i sa drugim devojkama, što će njegovu izabranicu užasno nervirati, ali samim tim je i terati da se uvek malo više potrudi. Loši momci ne oklevaju i vole da rizikuju. Devojkama se to sviđa jer ih privlači osećaj moći i samouverenosti kojim ovakvi momci zrače.

terassaa

Fotografisano u Klub Terassa

Loši momci su uzbudljivi jer nikad stvarno ne znaš šta će da urade sledeće. To je mnogo zanimljivije od momka koji te stalno pita "Gde ćemo?" ili "Šta ćemo da radimo večeras?", a vrhunac provoda mu je gledanje filma kod kuće. Tako da je još jedan razlog što su loši momci toliko privlačni je zato što je svaki dan sa njima nepredvidiv.

terasa

Fotografisano u Klub Terassa

Takođe ne smemo zaboraviti da dobri momci često nemaju granice u svojoj dobroti, želji da čine dobro, pa na žalost, izgledaju kao slabići. Nemaju ni svoje jasne želje prema ženi, pa su nezanimljivi. Niko ne uživa u podaničkom odnosu sa partnerom, osim možda u krevetu, ali ovde ne govorimo o tome... Dakle, muškarac jednostavno mora imati svoje ja.

Ono što devojke takođe obožavaju je to što su opasni momci uglavnom veoma rečiti, a ponekad čak i vulgarni, što može biti izuzetno privlačno. Oni jednostavno umeju da se izraze i da kažu ono što devojka želi da čuje, i da time osvoje njeno srce, ili šta god im je plen.

carski lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

E sad... Dragi fini momci, pitanje je šta vam je činiti? Možda je rešenje držati se one stare: ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se. Probajte da nađete zlatnu sredinu, sigurno će upaliti.

 

beogradnocu.com