vesti

Otvaranje kafane Stara Župa.

Specijalno u subotu 9. novembra, otvara se kafana Stara Župa. Kafana koja će uskoro postati jedna od vodećih u Zemunu, a možda i Beogradu. U periodu od 21 do 22h je zvanično otvaranje, a tim povodom sviraće specijalni tamburaški orkestar “Doktori”!

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Kafana Stara Župa planira da radi punom parom i pravi sjajne žurke iz vikenda u vikend, zato ne propustite! To veče će za vaš fenomenalan provod biti zadužen ovaj sjajan orkestar, a očekuje vas dobra zabava i vrhunska atmosfera. Malo će se piti, još više pevati, a maksimalno igrati i veseliti!

Pristupačne cene raznovrsnih pića, dobra muzika, veselo društvo, tako da nikako ne propustite! Uz starogradske i narodne pesme u izvođenju ovog fantastičnog sastava, provod će biti onako kako to dolikuje kafani Stara Župa, a vi ćete, kao i uvek, zadovoljni napustiti kafanu i vratiti se naredne nedelje.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Tamburaši će vas svojom gitarom i harmonikom osvojiti i zagrejati vam srce zbog čega ćete uživati i biti česti gosti ove kafane i iznova se vraćati. Muzika kafane Stara Župa će se pobrinuti za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje. Pored svega toga, tu su i raznovrsna nacionalna jela, koja za vas pripremaju vrhunski majstori, tokom čitave večeri. Veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Rezervacije za otvaranje kao i za sva predstojeća dešavanja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com