vesti

Otvaranje kluba Fabrika.

Sinoć je uz fantastične house zvuke i neverovatnu energiju počelo otvaranje kluba Fabrika. Atmosferu za pamćenje napravili su Dj Nikola i Dj Yabba i vrlo lako je preneli na goste. Spektakl se nastavlja večeras i sutra!

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Sinoć su fotografi portala beogradnocu.com ovde u provodu uhvatili Branislava Petruševića – Petrućija, ali i mnoge druge. Pogledajte našu galeriju fotografija kako biste videli delić atmosfere od sinoć, kao i šta možete očekivati večeras i sutra. Klub Fabrika će zbog eksterijera zadržati ime nekadašnjeg kluba koji se tu nalazio, ali će koncept biti znatno izmenjen, naravno, na bolje.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Naime, menadžment kluba dolazi pravo sa Ibice, što znači da vas u Fabrici očekuju najspektakularnije klabing noći. Pored svetski poznatih imena koja će tokom sezone gostovati u klubu, interesantno je da će rezidenti Fabrike ove sezone biti i grčka haus senzacija, duo Bang La Decks, koji će nastupiti večeras 15. novembra.  Samo dan nakon dua Bang La Decks, vaši domaćini u Fabrici biće DJ Marko Španac & DJ Mirko & Meex, imena o kojima već znate dovoljno.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoju rezervaciju, i time omogućiti sebi i svojim prijateljima da iskuse modernu stranu Beograda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com