vesti

Ovo je mesto života, vina i uživanja.

U kafani Dionis je muzika za merak i dušu u izvođenju najboljih bendova. Svako veče, tokom čitave nedelje od 22h do svitanja zabavljaju vas najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru  Dionisa sa mogućnošću naručivanja pesama za svakoga. Dođite i proverite zašto je u ovoj kafani najbolji provod u gradu.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Ove srede, odnosno večeras, 5. marta, nastupa Cunami Bend, pravi pravcati kafanski sastav koji svira baš kako mu i samo ime kaže. Uvek priređuje najbolju atmosferu koju morate probati. Da je Cunami Bend sve što treba idealnom kafanskom životu svedoči i činjenica da ovaj sjajni sastav svira svim danima u kafani Dionis osim nedelje kad vas zabavlja Peca Bend.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Peca Bend je jedan od onih bendova koji drže kafanu u malom prstu znaju da priušte gostima pravi repertoar.  Na repertoaru kafane Dionis muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji izvode svaku moguću pesmu za merak i dušu, pa i one koje u životu niste čuli, a sigurni smo da će vam se svideti. Pevači i bendovi kjoji nastupaju u kafani Dionis su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Svako veče će vas zabavljati najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru kafane Dionis sa naravno, mogućnošću naručivanja pesama za svakoga.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Provedite nezaboravne trenutke u kafani Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu a menadžment kafane će se potruditi da vam ugodi na sve moguće načine. Najpovoljnije cene pića i najbolja muziku za sva vaša čula se podrazumeva. Dođite u kafanu Dionis i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu.

Kafana Dionis je idealna preporuka za celu nedelju i za sve koji tragaju za ispunjenim noćnim životom. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com