Najave, River, Teatro, vesti

Peđa Medenica: Provokacije i poniženja ne trpim.

"I tako dođeš mi u san...", "Istina je druže, istina je sve"... dva su hita bez kojih ne može da se zamisli noć ni u jednoj prestoničkoj kafani, ni klubu. Izvođač ovih numera, Peđa Medenica za kratko vreme je, svojim tekstovima, muzikom, emocijom kao i načinom interpretacije osvojio publiku i postao jedan od najtraženijih pevača na estradi, za koga se otimaju vlasnici najpoznatijih beogradskih klubova. Ipak, samo je klub Teatro imao tu privilegiju da u zimskoj sezoni, svake srede ugosti ovog pevača i zabavljača. U intervjuu za portal beogradnocu.com, Peđa govori o noćnom životu u Beogradu, odnosu sa obožavateljkama, anegdotama sa nastupa i otkriva zašto je baš klubu Teatro pripala ta čast da gostuje kod njih.

- Uvek sam se samo i jedino probijao kvalitetom, i smatram da bez lažne skromnosti imam pravo izbora, a moj i zbor je da radim samo sa najboljima. Teatro nudi sve što jedan svetski noćni klub može da ponudi - od organizacije, usluge, najbolje muzike...

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Kakva je atmosfera na vašem nastupu?

-Publika je u transu na prve taktove pesme "Dodjes mi u san". Već nekoliko sreda sam nastupao i mogu da kažem da sam prezadovoljan atmosferom, posećenošću kao i brojnim gostima na mojim nastupima, jer kada je Teatro u pitanju, svaki dan je vikend, nema veze da li je ponedeljak, sreda ili subota.

Kakvo je vaše mišljenje o noćnom životu u Beogradu?

-Jako dugo radim po klubovima, a u Beogradu sam počeo da nasupam od prošle godine na splavu River. Na moje veliko zadovljstvo, uspešnu saradnju sada nastavljamo i u Teatru. Mišljenja sam da je - Beograd No 1, kada je reč o provodu.

river adreana

Fotografisano na Splav River

Pretpostavljam da imate bogatu kolekciju anegdota. Da li biste neku podelili i sa čitaocima portala Beograd noću?

-Bilo je svega i svačega. Jednom sam nastupao u diskoteci koja je bila puna kao šibica. Kada sam dolazio na nastup, dogovor je bio da se javim menadžeru diskoteke koji je trebao da nam otvori zadnji ulaz. Zvao sam ga par puta, ali on od buke nije čuo telefon. Muzičari i ja smo resili da uđemo na glavni ulaz. Probili smo se nekako kroz gužvu na glavnom ulazu i kada smo stigli na sam ulaz u diskoteku, momak koji je radio u obezbeđenju nas je pogledao i rekao: "Gde ste vi momci pošli bez karte?". Nisam hteo da mu objašnjavam da mi nastupamo, otišao sam na blagajnu i kupio karte za sve nas i tek onda nas je momak pustio da uđemo. Platio sam ulaznicu za sopstveni nastup.

Kako se branite od nasrtljivih devojaka?

- Nikada nisam grub prema bilo kom gostu. A devojke nisu nasrtljive, baš naprotiv, jako su kulturne.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Koja je najnepristojnija ponuda koju ste dobili?

-Iskreno, nisam dobijao neke nepristojne ponude. Dešavalo se ponekad da iz kluba izađem s modricama ili izgreban od strane neke pripite obožavateljke.

Da li ste vi nekada prišli devojci na nastupu?

- Da, prišao sam mojoj sadašnjoj supruzi pre mnogo godina.

Koliko često ste ste bili akter, onih nimalo prijatnih situacija, kada alkohol uzme maha, pa vas gosti maltretiraju. Reagujete li tada burno ili ste vremenom naucili kako da izađete na kraj sa njima?

-Kafana je to. Naravno da se dešavaju i takve stvari. Niko me do sada nije maltretirao, ali naravno da se nađe i koji naporni gost. Fitilj mi je dovoljno dugačak da mogu da istrpim neke stvari do određene mere. Provokacije i poniženja ne trpim.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Peđa privatno jako slabo izlazi, pre svega zbog poslovnih obaveza: Poslednji izlazak pamti na Riveru, koji mu je kako kaže ''top''. Omiljena pesma koju voli da naručuje u kafani je definitivno ''Pesme moje'' od legendarnog Tome Zdravkovića. Za Novu godinu nastupa u Americi, a do tad ne propustite da ga  slušate svake srede u klubu Teatro.  Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com