Poznati, vesti

Pogledajte ko je bio na otvaranju restorana Dash's.

Sinoć je na otvaranju ekskluzivnog restorana Dash's vladala vladala izuzetno pozitivna energija i atmosfera za pamćenje.

restoran dash's

Fotografisano u Restoran Dash's

Ko se našao na ovom otvaranju, može isto i da vam potvrdi, a kako je veče proteklo pogledajte u našoj galeriji fotografija. Miloš Dašić se ponovio još jednim dobrim lokalom koji će, sigurno smo, privući veliki broj gostiju.

restoran dash's

Fotografisano u Restoran Dash's

Već sinoć je bilo krcato u restoranu Dash's, a posebnu pažnju privukli su kumovi vlasnika bara Dash’s, Saša Kapor i Nikolina Kovač –Kapor. Bračni par uživa u ulozi roditelja što se vidi i na fotografijama. Slavlju se pridružio i Vladimir di Krupski, moskovski student glume sa ovih prostora, kao i zvezda “Granda” Stefan Petrušić.

restoran dash's2

Fotografisano u Restoran Dash's

Nemojte i vi da propustite sjajni provod u restoranu Dash's, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog CallCentra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com