vesti

Pogledajte šta sve može jazz.

I ove nedelje Dobrila je tu da vam omogući dobar provod, uz sve moguće pogodnosti koje su iz dana u dan sve primamljivije. Naime, u sredu 26. februara Dobrila svoja vrata otvara za sve one koji svojim prisustvom žele da uveličaju proslavu Jazz rođendana. Jazzbina concept neizbežan je kada je ovakav tip dešavanja u pitanju, i samo ime garantuje sjajan provod, i najkvalitetniju muziku. Start rođendanske žurke Jazz-a zakazan je za 21.05 h, dok se sa svirkom kreće već u 21.30 h.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Za vaš najluđi provod u gradu pobrinuće se saksofonista Neša Petrović, sa prijateljima. Posebnosti ove večeri doprineće i Goran Potić na gitari, Branko Marković na basu, kao i Dušan Ivanišević, koji će biti za bubnjevima.

Ukoliko je ipak četvrtak vaš omiljeni dan za provod 27. februara možete se provoditi uz Balkan Express Bend, koji uvek napravi sjajnu atmosferu. Petak 28. februar u klubu Dobrila rezervisan je za Rio Bend, dok vas u subotu 1. marta očekuje neponovljivi Lezz Go Bend.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite priliku da budete deo slavljenja Jazz-a. Očekuje vas mnoštvo prijatnih iznenađenja. Takođe, cene u klubu Dobrila cene su veoma korektne, tako da ćete moći da se provodite bez brige o svom novčaniku. Uz cene prilagođene svačijem džepu, ljubazno osoblje, neverovatno dobru muziku i naravno nasmejane Beograđane, nemoguće je ne provesti se izvnaredno.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja. A u iščekivanju ovog događaja, pogledajte našu galeriju fotografija koja će vas nesumnjivo inspirisati da Jazz bude i vaš koncept. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com