River, vesti

Posle Nataše Bekvalac na splavu River Šako Polumenta.

Natasa Bekvalac

Slikano na Splav River

Spektakularno otvaranje kluba na vodi, splava River, zabeleženo je u znaku najboljeg provoda protekle nedelje, za koji je zaslužna niko drugi do novosadske Barbike Nataša Bekvalac. Na splavu River je bilo puno poznatih ličnosti i jedna prava horda lepih žena, obožavateljki novosadske blondine koje ne smo da poštuju njen rad i vole njenu muziku, već su Natašu Bekvalac postavile kao svoju modnu ikonu, pa kada ih posmatrate iz daleka, niste sasvim sigurni da li se radi o pop zvezdi ili o nekoj od njenih obožavateljki. No tako je to sa svim slavnim ličnostima bilo da su u pitanju domaće ili strane zvezde estradne scene. Nata se pojavila u srebrnoj svetlucvoj haljini čime je zasenila sve prisutne. Na prepunom splavu River Nataša je pevala do ujutru, a njen nastup pratili su i Vesna Zmijanac, Savo Milošević, Dejan Pantelić, Sandra Obradović i mnoge druge poznate ličnosti.

Splav River

Slikano na Splav River

Nataša Bekvalac nije jedino iznenađenje koje je za predstojeću sezonu splav River pripremio za svoje goste. Vlasnici jednog od najpopularnijih splavova u Beogradu, splav River, su napravili presedan kada je reč o nastupima popularnog Šaka Polumente. Popularni pevač nikada nije imao nastupe u Beogradu koji su u kontinuitetu, nikada nije imao ni želeo da ima svoj dan u nekom klubu. Nikada do sada. Šako Polumenta od večeras, pa svakog narednog petka nastupa na splavu River. Pored njega petkom će vas zabavljati i Nemanja Staletović i  Snežana Nešić koji su već dokzali da su majstori odličnog provoda tokom zimske sezone u klubu Teatro i klubu Cinema.

Ekipa sajta beogradnocu.com je bila na otvaranju splava River i zabeležila prelepu galeriju. Uživajte i požurite da rezervišete svoje mesto kako biste i vi bili deo najboljeg povoda u gradu, provoda na splavu River, a već sutra ćete imati priliku da gledate slike od večeras.

 

beogradnocu.com