vesti

Poslušajte svoje srce.

Ne postoji bolje mesto da iznenadite svoju lepšu polovinu za Dan žena, nego kafana Kafanica Srce. Ovo je jedino mesto u gradu gde je se u znaku ljubavi i pažnje. 8. mart idealan je dan za provod na ovom popularnom prestoničkom mestu.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Samo za vas nastupiće fenomenalna ekipa muzičara, koja obavljajući svoj posao ima jedan jedini cilj, a to je da se vi provedete fenomenalno. Mnogi su pogodili! U pitanju je neponovljivi Boda i Stojče Bend, koji će učiniti da iskusite jedinstveno uživanje i zadovoljite aspolutno sva vaša čula. Ovaj sastav i njihov pažljivo kreiran muzički repertoar učiniće da probudite svoje najskrivenije emocije, i da do ranih jutarnjih časova uživate u prijatnom ambijentu kafane Kafanica Srce. Do poslednje pesme bićete na nogama!

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Pažnja koju ćete dobiti u kafani Srce biće zaista od srca, osoblje je na prvom mestu profesionalno, vrhunski će isporučiti sve prekrasne čaše pića kroz koje ćete uz omiljenu narodnu pesmu ispričati vašu ljubavnu priču i otvoriti mogućnost da doživite i neku novu, možda baš onu pravu. Proverite i vi poseban šarm kojim ovo sjajno mesto odiše.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Kafanica Srce, koja je imperativ meraklijskog provoda. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Kafanica Srce bude vaš jedini izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com