vesti

Prava Bajka - pravi izbor.

Za vikend koji nam sledi pravi izbor za noćni provod bez sumnje je kafana Prava Bajka. Pored pristupačnih cena i raspoloženih gostiju, vašem uživanju doprineće izvanredan muzički program koji se očekuje.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

U petak 15. novembra u kafani Prava Bajka svoj nastup održaće Nebojša Vranjevac i Ana Barešić. Ana je široj publici poznata iz takmičenja “Zvezde Granda” koji je emitovan na televiziji Pink, dok Nebojšu pamtimo iz muzičkog show-a “Srećna Zvezda”, koji se emitovao na televiziji Happy. Nebojša Vranjevac se na predlog Ivane Selakov, koju je upoznao na fotografisanju za jedan časopis, prijavio na audiciju za muzički show "Srećna Zvezda", gde je stigao do finala i zauzeo 5. mesto na takmičenju. Izuzetno je šarmantan što publici jako prija.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Samo dan nakon Nebojše i Ane u kafani Prava Bajka možete uživati uz Bajka Bend i Emmu Lapin. Ne propustite da iskusite jedinstven prestonički provod.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i ovog vikenda provoditi sa vama u kafani Prava Bajka. Kako su proteli prethodni događaji u  ovoj kafani, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Prava Bajka, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com