vesti

Praznična atmosfera u baru Dash’s.

Od samog otvaranja bar Dash’s je vrlo brzo postao jedno od omiljenih mesta za izlalak Beograđana. U  ovom popularnom prestoničkom baru ovih dana očekuje vas puno iznenađenja, koja ne smete propustiti.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Naime, bar Dash’s je pravi izbor za vaš provod pre i nakon novogodišnje noći. Bar Dash’s nudi vam spektakularan provod 31. decembra i to u toku dana! Očekuje vas fantastična dnevna žurka na kojoj će vas zabavljati bend uživo, odnosno Milica, Miša i Nebojša. Start žurke zakazan je za 10 sati, a trajaće sve do 19 časova. Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da vas očekuje atmosfera kao na samom dočeku, odnosno imaćete osećaj da je noć. Spektakl garantovano neće izostati, a vaše je samo da ga ne propustite.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Nakon fantastične dnevne žurke, jedine u Beogradu 31. decembra, očekuje vas izvanredna repriza dočeka Nove Godine. Za reprizu nastupa popularni Acoustic bend koji inače nastupa u baru Dash's svakog petka i pravi fantastičnu atmosferu, ostavljajući veliki broj ljudi ispred bara, zbog velikog interesovanja. Da do toga ne bi došlo, rezervišite svoje mesto na vreme i priuštite sebi jedinstveno uživanje.

Uostalom, da biste se uverili u fantastičan provod koji vas očekuje pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su dosta interesantnih momenata zabeležili provodeći se u baru Dash’s. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da upravo Dash’s bude nezaobilazan deo vašeg provoda.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Rezervišite svoje mesto za dnevnu žurku ili reprizu u baru Dash’s. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com