vesti

Promo cene koktela u restoranu Zapata.

Restoran Zapata u Novoj 2014. godini nastavlja da vas nagrađuje. Dođite u Zapatu u Vojvode Bogdana i zabavite se sa prijateljima uz koktele po promotivnoj ceni od samo 255 dinara! Neverovatna cifra, a još neverovatniji ukus! Kokteli u restoranu Zapata će vas oboriti s nogu i to večeras od 17h kad počinje promotivna cena.

restoran Zapata

Fotografisano u Restoran Zapata

Za veoma kratak vremenski period restoran Zapata stekao je veliki broj poštovalaca i stalnih gostiju, koji ne mogu zamisliti dan u prestonici bez posete ovog fantastičnog mesta. Ono što posebno ističu svi oni koji su imali prilike da uživaju u restoranu Zapata jeste činjenica da su porcije izuzetno ukusne i obilne, dok su cene veoma niske.

Možemo slobodno reći da vam osoblje Zapate praktično “poklanja” klopu, aludirajući na veoma korektne cene. Bez brige o svom novčaniku možete uživati u nesvakidašnjoj atmosferi, kao i u velikom izboru pića i bogatoj ponudi interesantnih koktela. Zato, nakon dobre klope, počastite se vrhunskim koktelima za samo 255 dinara. Sjajna ponuda!

restoran Zapata

Fotografisano u Restoran Zapata

S obzirom da je čitav restoran u duhu Meksika, ovde možete isprobati čak šest vrsta tekila, koje su vam takođe dostupne po pristupačnim cenama. Pored neverovatno ukusnih specijaliteta goste restorana Zapata posebno privlači i osoblje koje je uvek raspoloženo, prijatno i spremno da vam ispuni sve želje i zahteve. Usluga je besprekorna, što ovo mesto stavlja u rang sa atraktivnim svetskim restoranima. Vašem maksimalnom uživanju pored najbolje hrane u gradu doprinosi i odlična muzika. Ne propustite!

restoran Zapata

Fotografisano u Restoran Zapata

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za restoran Zapata, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  U iščekivanju sjajnog provoda dobre klope i koktela, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da budete deo restorana Zapata.

 

beogradnocu.com