Beograd, Najave, Nova godina, Restoran, vesti

Nova godina nam je veoma blizu, a vi još uvek niste odlučili gde biste mogli da provedete novogodišnju noć? Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane i planirate da punog stomaka dočekate 2017. godinu, neka dobar restoran bude vaš izbor! U nastavku pogledajte koji su to najbolji prestonički restorani u kojima će doček Nove godine biti potpuno nezaboravan! Izaberite svoje savršeno mesto i rezervišite na vreme!

RESTORAN PRINCIPESSA

Ukoliko ste željni spektakularnog dočeka Nove Godine 2017 u prelepom ambijentu, onda je restoran Principessa pravo mesto za Vas. Ispratićemo staru i dočekati novu godinu uz Milano bend koji će se pobrinuti da atmosfera bude na najvišem nivou i prirediti Vam doček za pamćenje! U cenu od 50 eur po osobi uračunata je neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i bogata večera koja će se služiti i dopunjavati tokom cele večeri.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Principessa možete pogledati OVDE.

nezna-principessa

RESTORAN JEZERO

Grupa fenomenalnih pevača okupiće se 31. decembra upravo na ovom mestu kako bi vama učinila novogodišnju noć nezapamćenom! Imaćete prilike da čujete Andreanu Čekić, Dragog Domića, Ljubu Perućicu i Miru Marković! Cena po osobi se kreće od 50 eur do 120 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Cena obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogatu novogodišnju večeru.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Jezero možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-jezero-3-1-1024x480

RESTORAN INTER HOLLYWOOD VOŽDOVAC

Iako je novijeg datuma, Inter Hollywood Voždovac ugostio je najzvučnija imena domaće estradne scene. 31. decembra očekuje Vas fenomenalni muzički sastav koji će Vam prirediti noć za pamćenje! U pitanju je neponovljivi Nikola Đokić i bend! Cena po osobi se kreće od 35 eur do 60 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata novogodišnja večera uračunati su u cenu.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Inter Hollywood Voždovac možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-inter-hollywood

RESTORAN INTER HOLLYWOOD ZEMUN

Želite da Vam novogodišnja noć protekne spektakularno, da bude puna uzbuđenja i vrhunske atmosfere? Na pravom ste mestu, restoran Inter Hollywood Zemun Vam upravo nudi sve što ste oduvek želeli! Za najbolju žurku biće zadužena sjajna Slađa Allegro, na čijim je nastupima uvek atmosfera u tački ključanja! Cena za ovaj fantastičan događaj kreće se od 50 eur do 60 eur, u zavisnosti od pozicije stola. Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri ulazi u cenu, kao i novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Inter Hollywood Zemun možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-inter-hollywood-5-1

RESTORAN INTER HOLLYWOOD LEDINE

Restoran Inter Hollywood Ledine je za novogodišnju noć pripremio pravi spektakl! Možete očekivati potpuno ludu žurku i nezaboravno veče, jer će Vas zabavljati šarmantna Aleksandra Prijović, devojka čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Zajedno sa njom, za Vas će biti tu i sjajni Petar Mitić! Biće ovo fenomenalno veče, koje nikako ne smete propustiti! Cena karte kreće se od 25 eur pa naviše, u zavisnosti od stola i pozicije. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Inter Hollywood Ledine možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-inter-hollywood-6

RESTORAN BOUTIQUE TROJKA

Popularni restoran Boutique Trojka 31. decembra sprema doček za pamćenje! Naime, zabavljaće vas Marija Mikić, devojka koja će vas svojim glasom i stasom ostaviti bez daha! Cena iznosi 3000 rsd ili 4000 rsd, u zavisnosti od pozicije stola u restoranu, a obuhvata svečanu novogodišnju večeru. Priuštite sebi novogodišnje uživanje kakvo zaslužujete!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Boutique Trojka možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-boutique-trojka-1-1

ATLANTIS EVENT CENTAR ADA

U prelepom ambijentu očekuje Vas nastup Olivera Stoiljkovića sa bendom koji će u potpunosti preneti atmosferu noćnih klubova i splavova u Atlantis Event Centar! Imajući u vidu Oliverove nastupe u najprestižnijim klubovima i splavovima, nema sumnje da će novogodišnja noć biti spektaklularna! Cena karte kreće se od 40 eur do 70 eur, a obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, s tim što će premium pića biti po promotivnim cenama. Pored toga, u cenu je uračunata i bogata večera na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Atlantis Event Centru Ada možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-atlantis-event-center-6

ATLANTIS EVENT CENTAR NOVI BEOGRAD

Ukoliko ste raspoloženi da Novu godinu dočekate uz najveće hitove narodne muzike i u prelepom ambijentu, Vi izaberite Atlantis Event Center Novi Beograd. Upravo na ovom neverovatnom mestu očekuje Vas najluđa proslava Nove godine, a zabavljaće Vas neponovljivi Sloba Bajić i Hua Hua bend! Najpoznatiji gradski bend preneće atmosferu noćnih klubova i splavova u Atlantis Event Center, što garantuje fantastičan provod u novogišnjoj noći! Cena karte kreće se od 40 eur do 70 eur, a obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, s tim što će premium pića biti po promotivnim cenama. Pored toga, u cenu je uračunata i bogata večera na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Atlantis Event Centru Novi Beograd možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-atlantis-event-center-3-3

RESTORAN MILOŠEV KONAK

Restoran Milošev Konak jedan je od prestoničkih restorana sa najdužom tradicijom i predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. Ukoliko želite novogodišnju noć da provedete na baš ovakvom mestu, Milošev Konak je odličan izbor! 31. decembra, na ovom mestu sprema se neverovatan doček, a za muziku i odlično raspoloženje biće zadužena fantastična trojka: Milan Tomić, Tamara i Ana! Cena karte kreće se od 30 eur do 60 eur, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali, a obuhvata sto za sedenje, neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i večeru.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Milošev Konak možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-milosev-konak-6

RESTORAN BAJKA

Sjajan ambijent, perfektna usluga i fantastična muzika su idealna kombinacija za savršen doček iz Bajke! Naravno, sve to i mnogo više nudi restoran Bajka u novogodišnjoj noći! Suzana Bogdanović i Bajka bend pobrinuće se da Vaše raspoloženje bude na najvišem nivou čitave večeri i prirediti Vam najluđu novogodišnju noć! Cena se kreće od 30 eur po osobi pa naviše, a obuhvata neograničenu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, dok se strana pića prodaju po promotivnim cenama. Takođe, u cenu ulazi i večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Bajka možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-bajka

RESTORAN GRAND ADA

Za Vaše maksimalno uživanje i odlično raspoloženje u restoranu Grand Ada 31. decembra pobrinuće se Sale Talas i Marija Jovičić, koji Vas nikako neće ostaviti ravnodušnim! Cena po osobi se kreće od 30 eur do 70 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunato neograničeno konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (strana pića će se plaćati po promotivnim cenama), kao i bogata novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Grand Ada možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-grand-ada-4-1

RESTORAN SATELIT KOŠUTNJAK

Restoran Satelit Košutnjak sa ponosom Vas poziva na spektakularni doček Nove godine 2017! Zabavljaće vas neponovljivi Get Lucky bend! Ukoliko želite novogodišnji provod koji ćete dugo pamtiti, Vi izaberite Satelit! Cena se kreće od 29 eur do 39 eur po osobi, u zavisnosti od mesta koje izaberete. Ta cena uključuje neograničenu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, dok se strana pića plaćaju po promotivnim cenama. U cenu takođe ulazi i bogata novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Satelit Košutnjak možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-satelit-kosutnjak-4

GLAMOURE EVENT CENTAR

U elegantnom ambijentu zabavljaće Vas Inspiracija Bend, dok Vi odbrojavate sekunde i zamišljate najlepšu želju tačno u ponoć! Cena po osobi se kreće od 35 eur do 70 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Glamoure Event Centru možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-event-center-glamoure-2-1

KLUB LOBY 777

Uđite u Novu godinu na ekskluzivnom dočeku u klubu Lobby 777! Enterijer koji ostavlja bez daha, gastronomski specijaliteti koji se pamte, atmosfera kao nikad do sad - ovo su samo neke od stvari koje Vas čekaju na najglamuroznijem dočeku u Beogradu! Zabavljaće Vas Aleksandar Živanović i Katarina Didanović, jedan od najboljih klupskih tandema koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Cena po osobi se kreće od 30 eur do 90 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Lobby 777 možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-klub-loby777-2-3

RESTORAN ZLATNIK HALL

Restoran Zlatnik Hall pripremio je veličanstveni doček Nove godine, koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja! U prelepom ambijentu zabavljaće Vas Zlatnik bend, koji će učiniti sve kako bi Vam ovaj doček dugo ostao u sećanju! Cena po osobi je 35 eur i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i svečana novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Zlatnik Hall možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-zlatnik-hall-7

RESTORAN GABBIANO

Restoran Gabbiano Vam nudi sve što Vam je potrebno za savršen doček! Tokom cele večeri zabavljaće Vas Groš orkestar koji će Vam ovu noć učiniti potpuno magičnom! Cena karte iznosi 50 eur po osobi. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Gabbiano možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-gabbiano-2-1

RESTORAN SER GILLES

Restoran Ser Gilles je moderan i elegantno uređen objekat koji se nalazi na Banjici, kod sportskog centra "Banjica" i nudi potpuno nezaboravan provod u novogodišnjoj noći. Za fantastičnu atmosferu biće zadužen Brend Band, koji Vam garantuje doček Nove godine koji ćete dugo pamtiti! Cena karte se kreće od 45 eur do 60 eur, u zavisnosti od mesta koje izaberete. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Ser Gilles možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-ser-gilles-4-3

RESTORAN KRUNA

Restoran Kruna nalazi se na ušću Save u Dunav i ima neverovatan pogled na Kalemegdan. Smešten na atraktivnoj lokaciji predstavlja idealno mesto za doček Nove godine. Za vrhunsko raspoloženje i fenomenalnu atmosferu u novogodišnjoj noći biće zadužena Jelena Aćimović i Asterix 014 Band koji se uveliko spremaju da naprave potpuni spektakl! Cena za prvi nivo kreće se od 35 eur do 50 eur po osobi, dok se drugi nivo plaća od 35 eur do 45 eur po osobi. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Kruna možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-kruna-5-1

RESTORAN FORS

Odličan u organizaciji velikih događaja, Fors je i ove godine pripremio fantastičan doček koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja. Naime, 31.decembra očekujte najluđu atmosferu za koju će se pobrinuti neverovatni Saša Katančić i učiniti Vam veče spektakularnim! Cena karte kreće se od 35 eur do 50 eur i obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i svečanu novogodišnju večeru.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Fors možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-fors-5

RESTORAN ATOS

Za uzbudljiv doček Nove godine u restoranu Atos pobrinuće se fantastični Milan Rakić i potruditi se da vam priredi veče koje će vam dugo ostati u sećanju! Uz njega je provod zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite! Cena karte iznosi 30 eur ili 40 eur, u zavisnosti od pozicije stola u sali. U cenu ulazi neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Atos možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-atos-2-1

JAHTING KLUB KEJ

Jahting Klub Kej Vas poziva da zajedno uplovimo u 2017. godinu i da na jedinstven i nezaboravan način, uz plovidbu na ekskluzivnim brodovima “Kej 1” i “Kej 2”, dočekamo Novu godinu. Za odlično raspoloženje na brodu "Kej 1" biće zadužen Trend Bend, dok će atmosferu u tački ključanja na brodu "Kej 2" držati Inkluziv bend! Cena karte za oba broda je 40 eur i obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i novogodišnju večeru.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Jahting klubu Kej možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-jahting-klub-kej-6

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com