Barovi, Beograd, vesti

Provod u beogradskim barovima.

Barovi u Beogradu su odlična mesta za provod ali i dobru pripremu za recimo subotnji izlazak. Kada otkuca ponoć i otvore se vrata najboljih beogradskih splavova i kafana trebalo bi da budete zagrejani za provod. Najbolji efekat „zagrevanja“ postiže se ako ste u društvu zanimljive gradske ekipe na najpopularnijim mestima u gradu.

Barovi koji važe za najbolja mesta u gradu su svakako Bašta kod Juge, Biber Lounge, bar Brankow, Informbiro i bar Opidum Old. Ako ste ljubitelj house muzike onda večeras možete da izaberete bilo koji od ponuđenih barova izuzev  bara Opidum Old  gde se večeras sluša muzika uživo.

Biber Lounge

Fotografisano u Bar Biber Lounge

Dakle, vrhunski house koji preko zime slušate u najpopularnijem klubu Stefan Braun, večeras možete da slušate u Biber Lounge na Novom Beogradu. Bašta kod Juge gde je večeras takođe „DJ night“ je odličan izbor ako želite da provod započnte na Novom Beogradu.

Sa druge strane mosta, u starom delu Beograda očekuje vas takođe odličan provod  u Informbiro-u. Nedaleko od centra grada, u srcu Vračara kod Kalenić pijace nalazi se i bar Opidum Old koji subotom uveče organizuje živu svirku kao odličan uvod za kafanski provod. Bilo da ste ljubitelj muzike uživo koja vas očekuje u bar Opidum Old ili vam više prija house muzika za koju je večeras u Informbiro-u zadužen neki od poznatih gradskih DJ-eva, svakako ćete se odlično provesti i zagrejati za provod tokom cele noći.

Informbiro

Fotografisano u Bar Informbiro

Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Predlažemo vam da izaberete neki od barova i rezervišete svoje mesto na vreme jer su sva popularna mesta uvek prepuna ljudi pa može da se dogodi da čekate na mesto.  Možete upravo ovde rezervisati - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Organizujete sebi veče i uživajte u čarima beograda tokom noći. U galerijiji slika koju je tokom proteklih nedelja pripremio sajt  beogradnocu.com pogledajte kako se Beograđani provode u najboljim barovima na Balkanu.

 

beogradnocu.com