vesti

Provod u irskom pabu Beervana.

Sam centar Beograda krije mnoga mesta za vaš provod, a među najboljima od njih jeste Irish Pub Beervana. Mesto na kome se možete izvanredno provesti uz kvalitetnu muziku, opuštenu atmosferu i naravno najbolje pivo!

Irish Pub  Beervana predstavlja kafić gde se preko dana možete opustiti uz trač partiju sa prijateljima, a uveče doći da se nezaboravno provedete. Svakog ponedeljka možete uživati u fantastičnim promocijama piva, i provesti izvanredno veče ne misleći na svoj novčanik.

Beervana

Fotografisano u Kafe Irish Pub Beervana

Pored izvanrednih promocija pića i tradicije niskih cena, vašem provodu doprinosi i fenomenalan muzički program, pa vas utorkom i sredom između 20 i 23 h ove očekuju sjajne svirke, žanrovski usmerene na kvalitetnu pop i rock muziku. Pop rock veče je i petkom, s tim što se tada vaše uživanje produžava za jedan sat, pa se ovde možete provoditi do ponoći.

Beervana

Fotografisano u Kafe Irish Pub Beervana

Vikend u Irish Pub –u Beervana takođe predstavlja pravi spektakl. Subotom vas zabavlja popularni Konstantin iz Prvog glasa Srbije, koji svojom harizmom i energijom pravi zaista specifično prijatnu atmosferu. A samo dan nakon njega na scenu se penju makedonski pobednici Idola, odnosno Akvarijus bend, koji čine Ivan i Ilija Radenov.

Beervana

Fotografisano u Kafe Irish Pub Beervana

Da ne biste propustili ova izuzetna dešavanja, rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju ovih izvrsnih večeri pogledajte izgled enterijara Irish Pub-a Beervana u našoj galeriji.

 

beogradnocu.com