vesti

Raspametite se uz vaš Bar Dash's.

Večeras vas u fenomenalnom baru Dash's čekaju Ozvučeni Tamburaši, koji će vaše raspoloženje naštimati do vrhunca. Ovi fenomenalni poznavaoci sjajnih struna ulepšaće vam petak veče i razgaliti vas i razveseliti kao niko. Samo u elitnom baru Dash's na Voždovcu večeras će tamburica vešto dopreti do vaših srca i ušunjati se tu zauvek.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Samo kada zasvira Acoustic Bend u fenomenalnom i obožavanom baru Dash's atmosfera je beomska, uzavrela i luda. Kako se samo tu zaljubljuje, peva i luduje saznaćete samo ako svoje poverenje večeras poklonite baru Dash's i nauživate se kao nikada do sada. Tamburaši uvek nose neku posebnu emociju, a neodoljivi Acoustic Bend u baru Dash's donosi vam sve ono što od tamburaša očekujete.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Sva vaša čula utopiće se u fenomenalan splet sevdaha koji proizvode žice ozvučenih tamburaša Acoustic Bend samo u fantastičnom baru Dash's.

U baru Dash's igraju se svetla, futuristički opremljen, ovaj krajnje šarmantan bar savršenim kontrastom uz umeće ozvučenih tamburaša Acoustic Benda stvaraju fenomelan osećaj koji je neobičan, jedinstven i koji će vas sa takvom lakoćom i lepotom osvojiti da ćete se raspametiti.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je ostvarenje svih vaših želja. Fotografi portala beogradnocu.com, samo za vas su upriličili najlepše momente iz bara Dash's . Rezervišite najbolju emociju u gradu preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Naštimali smo dobro raspoloženje samo za vas.

 

beogradnocu.com