vesti

Repriza Nove godine u kafani Ko To Tamo Peva!?

Ostalo je još samo malo vremena do najluđe noći u 2013. za koju već sigurno znate gde ćete je provesti. Međutim, ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti prvi dan Nove godine i koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

Za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda i meraklijske atmosfere, pravi izbor je nesumnjivo kafana Ko To Tamo Peva!?. Naime, ova izvanredna i popularna prestonička kafana organizuje reprizu Nove godine po ceni od samo 5 evra. Cene pića biće standardne, odnosno veoma pristupačne, a očekuje vas i bogato meze.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Za vaše uživanje biće zadužena neverovatna muzička ekipa, odnosno akustični orkestar Harizma Bend. Ovaj fenomenalni sastav učiniće da vam prvi dan 2014. bude zaista fantastičan i da poželite da vam upravo takva bude i cela naredna godina.

Podsećamo da je kafana Ko To Tamo Peva!? je zdanje svih najlepših kafanskih glasova koje ste ikad čuli, kuća svih najlepših kafasnkih žena i mesto najboljih, autentičnih kafanskih provoda u kojima se ništa ne štedi jer je muzika je san snova. Najlepše starogradske romanse svakog vikenda na uvce će vam pevati neponovljivi muzičari, što je još jedan dodatni razlog da svoje poverenje date najharizmatičnijoj kafani u gradu kafani Ko To Tamo Peva!?.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Priuštite sebi jedinstvenu reprizu Nove godine i obezbedite sebi i svojim prijateljima mesto na vreme, zbog velikog interesovanja koje vlada. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!?  možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Ne propustite najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com