vesti

Restoran Znak Pitanja nudi sjajan provod.

Restoran Znak Pitanja nudi vam zaista sjajan muzički program, uz koji ne možete a da se ne provedete izvrsno. Ukoliko se pitate postoji li mesto u Beogradu gde u toku dana možete fino da se opustite, dobro pojedete, a zatim popijete po koju pa nastavite sa izvanrednim provodom uz starogradsku muziku, odgovor na vaše pitanje je Znak Pitanja.

restoran Znak Pitanja

Fotografisano u Restoran Znak Pitanja

Restoran Znak Pitanja je najstariji restoran u Srbiji sa tradicijom dugom skoro dva veka, i prilagođavajući se svim trendovima uspeva da istovremeno zadrži duh starog Beograda, ali i da bude veoma atraktivan.

Utorkom i sredom u restoranu Znak Pitanja vaš domaćin je sastav Kokić bend. Ova perfektno uigrana ekipa vrlo lako oseti svoju publiku i pruža vam onakav provod kakav baš u tom trenutku želite. Uz Kokić bend provod je zaista neponovljiv.

restoran Znak Pitanja

Fotografisano u Restoran Znak Pitanja

Svakog četvrtka, ukoliko taj dan odaberete za vaš večernji izlazak, u restoranu Znak Pitanja očekuje vas Trojka bend. Uz izvanrede numere koje će u vama probuditi mnoge emocije i razna sećanja, Trojka bend čini da se provedete fantastično. Za početak vikenda, odnosno za petak i subotu, u restoranu Znak Pitanja rezervisan je sastav Šajka bend. Uz ovu izvrsnu ekipu muzičara nesumnjivo ćete se provesti najbolje do sada. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstven i nezaboravan provod.

restoran Znak Pitanja

Fotografisano u Restoran Znak Pitanja

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u restoranu Znak Pitanja, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com