Beograd, Restoran, vesti

Definicija omiljenog restorana je svuda ista – to je mesto koje ima posebni ambijent u kome ne možete svuda uživati, jedinstvenu ponudu obroka koji su napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, vrhunsku ponudu pića i veoma ljubazno osoblje koje je tu da Vam obrok učini još lepšim. Bilo da idete na poslovnu večeru, romantični sastanak ili u jednostavan izlazak sa prijateljima, izbor restorana je jako bitan. Neki vole restorane koji se nalaze u centru grada, iz kojih mogu posmatrati kako ostatak sveta užurbano ide prema svojoj destinaciji dok oni uživaju u trenutku spokoja i mira, dok drugi vole restorane koji imaju pogled na prirodu.

TN 3

Za one koji žele da se odmore, opuste, za one koji se vesele i provode, idelan izbor je restoran Tri Šešira koji se nalazi u srcu Beograda - Skadarliji. Restoran duge tradicije, oduvek je bio omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara. Ono što Vam možemo preporučiti sa minija ovog restorana su svakako teleći kotleti na kajmaku, kao i skadarlijski biftek.

restoran-tri-sesira2

Fotografisano u restoranu Tri Šešira

Idealno uklopljena u tvrđavu iz XIII veka, Kalemegdanska Terasa je vanvremensko mesto u sklopu istoimene tvrđave. Ovaj restoran je nezaobilazna destinacija svakog turiste i sinonim za pravi hedonizam sa pogledom! Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Danijel Stevanović koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven meni, iz koga možemo izdvojiti roladu od bifteka sa guščijom džigericom, kao i peper stek.

restoran_kalemegdanska_terasa

Fotografisano u restoranu Kalemegdanska Terasa

Restoran Suvenir, jedan od najlepših splavova na Savskom keju, poznat po prijatnom ambijentu, ogromnoj terasi na vodi i jedinstvenom pogledu. Enterijer samog restorana Suvenir je jednostavne arhutekture i dizajna, a opet ispunjava dozom morskog šarma u bojama plavetnila i čistog blagog povetarca. Ovde možete uživati u kuvanim jelima poput sarme, prebranca, ali i raznim roštiljom, specijalitetima poput teletine ispod saća ili svinjska rebra u sosu od đumbira.

bgnocu-222

Fotografisano u restoranu Suvenir

Topčiderska Noć je restoran sa veoma dugom tradicijom, ali u potpuno novom sjaju i  ambijentu. Smešten u najlepšem delu Topčiderskog parka u srcu ekskluzivnih naselja Dedinja, Senjaka, Košutnjaka, a pored sedećih mesta unutar restorana, tu je i 300 mesta u izvanrednoj bašti. Od glavnih jela u ovom restoranu preporučujemo Vam kapreze stek, biftek u sosu od crnih tartufa ili pileći file sa četiri vrste sira.

TN 1

Fotografisano u restoranu Topčiderska Noć

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com