Razno, vesti

Rezervišite preko nas, osigurajte najbolji provod.

Kao što ste i do sada navikli, mi vas obaveštavamo o najboljim i najatraktivnijim mestima za provod. Brinemo o tome da za svaki novi klub, bar, kafe ili kafanu saznate prvi.

Fensi

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Stalo nam je da se dobro provedete, ali i da uvek budete sigurni da ćete dobiti baš ono mesto koje želite, čak i bolje od toga. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice beogradnocu.com, prva profesinalna ekipa na našim prostorima, učiniće da, ukoliko rezervišete kod nas, osetite prave čari nezaboravnog prestoničkog provoda. Zato iskoristite naše besplatne usluge i rezevišite svoj provod putem našeg korisničkog Call Centra  ili  ili Online. Tu smo da učinimo sve, kako bi vi na što jednostavniji način došli do provoda koji želite.

klub Plastic

 Fotografisano u Klub Plastic

Mi smo tu da vam sugerišemo koja mesta treba da posetite, pružamo vam detaljne informacije o različitim ugostiteljskim objektima, kako bi vi uspeli da izaberete baš ono mesto koje je po vašem ukusu i proveli se bolje nego ikad.

Soprano

Fotografisano u Bar Soprano

Kod nas treba da rezervišete jer nikada nećete ostati bez rezervacije, ako zakasnite sa rezervacijom mi smo tu da vam ponudimo mesto sličnog koncepta i muzičkog repertoara koje će odgovarati upravo onom što tražite. Naše devojke u Call Centru su veoma ljubazne i prijatne uvek spremne da vam brzo i jednostavno pomognu oko organizacije vašeg provoda.

ONa MOja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

I za sva vaša pitanja vezana za dnevni provod mi smo tu, da vas uputimo na najbolja mesta. Naši fotoreporteri nastojaće da zabeleže najinteresantnije trenutke vaših provoda. O provodima u Beogradu priča cela Evropa, mi smo tu da vas na najednostavniji i najpouzdaniji način uključimo u nezaboravne provode koji se pamte.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com