vesti

Samo za odabrane - Carski lov

Ako ste se pitali gde je carski provod u Beogradu, ne treba dva puta da ponavljavamo da je to obožavani klub Carski Lov. U ovom klubu sve je carski jer je svaki gost u njemu glavom i bradom car. Na sve se mislilo svaki detalj podređen je dobrom provodu za kojim se čezne i uvek vraća na izvor po još u klub Carski Lov na Adi Huji.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Šarm Dunava, neumornih žica i pesama na uvce ušunjao se u klub Carski Lov, a ušunjanje se i u vaše živote i zauvek će tu ostati. U ovom klubu noći su posebnog mirisa, tu su se sjatile alaske priče i boemska duša. Sa takvom sofisticiranošću i mekoćom dodora u besanim noćima svaki detalj u klubu Carski Lov pažljivo je izrezbaren. Ovde možete zamisliti starog ribara kako vas kroz maglu hvata u svoju mrežu najboljeg provoda u gradu iz koje vi sami nećete poželeti da odete nikada.

U klubu Carski Lov muzika je više nego carska, ovde spavaju sevdalinke na žicama i slomljene čaše najboljeg boemskog provoda prestonice. Elegancija pop zvuka koju Dunav nosi iz kluba Carski Lov uvlači se u uši kao magija.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Nikola Bardak, ovaj fenomenalni izvođač u klubu Carski Lov svoj glas deli sa vama petkom. Garantujemo da nećete sesti do poslednje pesme, jer jedan je Nikola, koji za vas peva samo u klubu Carki Lov. Vino se toči i svi su po malo rasploženi za "lov" jer ovde je sve carski do najsitnijeg mogućeg detalja. Tajne vrhunskih kulinara sačuvane su u restoranu Carski Lov. Ovde vas očekuje jedinstveni princip spremanja divljači po izvanrednim receptima. Sve je servirano na autentičan način, carski, jer ovo je klub Carski Lov.

Mnoge poznate ličnosti često dolaze u ovaj klub i to nije slučajno, najbolja ponuda po ugledu na svetske klubove ovog tipa privlači i najbolje goste, među kojima ste svakako i vi. Marina Stankić i Nemanja Maksimović, uloviće vas svojom pesmom u subotu, a Dunav će sakriti i sačuvati sve noći koje ćete doživeti samo u klubu Carski Lov.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Prevarite misteriozni Dunav, osetite duh najbolje provoda skrivenog Beograda u klubu Carski Lov. Rezevišite na vreme svoja mesta u jednom od najautentičnijih, najbajkovitijih, a najživljih klubova u gradu na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com