Jimmy's, vesti

Saša Kovačević večeras na splavu Jimmy's.

jimmy's

Slikano na  Splav Jimmy's

Saša Kovačević će u utorak, 2. Jula, nastupiti na novootvorenom splavu Jimmy's. Dobra atmosfera na Dunavskom keju, na koju ste već navikli, u kombinaciji sa pevačem kao što je Saša, garantuje fenomenalan provod.

Sudeći po Sašinom prošlom nastupu u Beogradu, koji je bio održan 19. Juna na splavu River, sigurno je da će i ovaj nastup, pored dobre muzike, biti upamćen i po puno lepih devojaka, ali i poznatih ličnosti. Raznovrstan repertoar, odnosno zagrevanje uz balade i muziku laganijeg ritma, a zatim nizanje bržih numera i letnjih hitova do jutarnjih časova, omogućiće sjajan provod za ljubitelje raznih muzičkih pravaca.

Neverovatna popularnost hita “Slučajno”, za koju je nedavno snimljen spot, i njegova rekordna gledanost na Youtube-u očigledno su inspirisali Sašu na još intenzivniji rad. Nakon beogradskog nastupa na splavu Jimmy’s, u Kovačevićevoj muzici moći će da uživaju i njegovi fanovi iz Makedonije. Naime, već su zakazani nastupi, i to 27. Jula – Ohrid, klub Kadmo, a samo jedan dan kasnije, 28. Jula – Strumica, klub Cosmopolit.

JIMMY'S

Slikano na  Splav Jimmy's

Ukoliko ste željni dobrog provoda, ne propustite ni “Slučajno”, da čujete ovaj, ali i mnoge druge hitove koji će obeležiti ovaj utorak na splavu Jimmy's!

S obzirom na to da vlada veliko interesovanje rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na dva načina, putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili Online.

 

beogradnocu.com