Kolumne

Saznajte da li vas dečko vara?

Kada ste u dugoj vezi ili braku, najgori i najteži je onaj trenutak kad saznate da vas je partner prevario. Sruši vam se ceo svet, izgubite poverenje, i čini vam se kao da nikada više nećete biti sretni i nekome ikada verovati. Jeste teško, ali bolje saznati što pre nego kasnije, zato evo par smernica kako da uhvatite vašeg dragog u prevari.

klub Just Vanilla

Fotografisano u Klub Just Vanilla

Pokazalo se da muškarce nije lako uhvatiti u prevari, jer su naučili da se snalaze u laži i prilagode svoje ponašanje i izraze lica kako ne bi primetili da se nešto čudno događa. Prevarena strana uglavnom odbija da veruje u to iako naslućuje, pa tako laže sama sebe. Interesantno da postoje i žene koje će radije živeti u neznanju i učini sve što je u njihovoj moći da sakriju to saznanje da im partner nije veran. To je upravo jedan od glavnih razloga zašto žene i muževi poslednji saznaju da su prevareni, jer im druga strana uporno govori ono što žele čuti.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Dosadašnja istraživanja pokazala su da ne postoje pravi znakovi prevare, jer je svako od nas drugačiji. Ali bez obzira, postoje ponašanja koja mogu biti sumnjiva. Da li ste primetili kako vam se muž u poslednje vreme odjednom promenio? Odjednom se drugačije ponaša? Odlučio je da se baci na dijetu? Promenio je frizuru i počeo da trči? Kuka kako je mator?

river (2)

Fotografisano na Splav River

To vam je prvi signal da nešto nije kako treba, i da treba da se zapitate šta se zapravo događa. Možda je u pitanju prevara, a možda se radi o nečemu drugom. Možda stvarno želi da okrene novi list i počne da živi zdravije. To ćete najbolje saznati ako razgovarate sa njim. Ako već krenu sumnjivi pokazatelji kao što je hvatanje za mobilni non - stop, brisanje poruka, ako vam ne dozvoljava da se poslužite telefonom... Dok ne pronađete sigurne dokaze, ne preduzimajte ništa. Pogledajte mu u torbicu, možda saznate nešto. Posmatrajte partnera, odvijanje situacije i promene koje se događaju, istina će kad tad izaći na videlo.

Naravno, nadamo se da nećete dolaziti u ovakvu situaciju, ali bolje se naoružati znanjem i eventualno saznanjem.

 

beogradnocu.com