vesti

Saznajte ko komanduje ovim provodom.

Dan po dan, evo nas i kod boemske kafane Admiral, koja uvek nudi zabavu koja se prepričava po celom gradu. A zašto? To ćete morate sami da proverite, evo već večeras u sjajnoj, meračakoj i slobodno se može reći kafani sa najduhovitijim osobljem čeka vas lavina najboljeg provoda uz Lava Bend.

kafana Admiral

 Fotografisano u Kafana Admiral

Sve što bi mi rekli o kafani Admiral, ne može se porediti sa onim što ćete vi doživeti kada odete na ovo fantastično mesto, eto već večeras. Pružiće vam se prilika da uz sjajni Lava Bend doživite pravi pravcati kafanski provod i to onaj u kom je sve dozvoljeno. Provod u kom se pije i peva bez prestanka i u kom vas čekaju žene koje su veći boemi od svih vas.

Pa izvolite, kafana Admiral je pravi majstor da izvuče sve kafansko iz vas i da vam upriliči provode zbog kojih vam osmeh ne silazi s lica narednih sedam dana, do sledećeg susreta sa ovom savršenom kafanom.

kafana Admiral

Fotografisano u Kafana Admiral

Sutra vas tek čeka totalni raspad sistema, kafana Admiral je uvek spremna za sve vas i za sve nove goste koji i ne slute da su ulaskom u kafanu Admiral uboli kafanski bingo noćnog provoda i to zato što vas sutra na ovom sjajnom mestu čeka X Bend.

Ima u kafani Admiral i pop, rock i folk muzike, odavde niko ne može da izađe bez sjajne zabave, a tek kada vidite nadopunu cenovnika i susretnete se sa stavkama, "Nije mi ništa" i "Ispušim pa idem", shvatićete da ste u rukama majstora najbolje zabave i poželećete da iz ovog, najboljeg društva, nikada ne odete.

kafana Admiral

Fotografisano u Kafana Admiral

Požurite da među prvima osetite zabavu o kojoj svi pričaju u kafani Admiral. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Kafana Admiral je mesto na kom se i mi odlično osećamo, da bismo prešli s reči na delo, svratite večeras u leglo najbolje zabave i verujte da na ovom mestu život tek počinje.

 

beogradnocu.com