Kabare 13, Kod Ministra, Kolumne, Parlament, Stara Pesma, vesti

Saznajte sa kakvom ženom vas čeka nezaboravan seks.

Stručnjaci tvrde da i kada ženu vidite prvu put odmah možete otkriti kakva je u krevetu. Dovoljno je da obratite pažnju na njenu gestikulaciju, hod, oblik i veličinu pojedinih delova tela i da odmah znate šta vas čeka kada baci sve sa sebe. Mi vam otkrivamo na osnovu kojih pojedinosti ćete znati da je vaša odabranica koju planirate da "pokupite" u klubu prava lavica u krevetu.

Ako vas u klubu privuče devojke koja razuzdano igra, savršeno prati ritam i samouverno uživa u pogledima koji se rasipaju po njoj, znajte da je u pitanju devojka koja je veoma vatrena u krevetu. Ona se neće libiti da preuzme inicijativu i pokaže vam sve što voli. Ona voli da seks traje dugo i uvek će učiniti sve da vam noć sa njom bude nezaboravna, ako vam se posle toga ne bude nikada javila, definitivno ste vi podbacili.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ako su joj grudi uvek u prvom planu i svom silinom se trudi da baš taj adut primeti ceo klub, nemojte odmah misliti da je reč o pre napadnoj devojci, naprotiv ovakve žene obožavaju da se maze i da uživaju u svakom trenutku i to će vam na veoma suptilan način staviti do znanja. Dok ih pohotno gledate u klubu znajte da je uživanje sa njima zagarantovano.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ako su njen glavni adut noge i nastoji da kuda god prođe svi primete njen hod gazele, znajte da je u pitanju prava majstorica u krevetu. Ovo su žene koje i pre nego što progovorite tačnu znaju šta hoćete. Poznaje sve slabe tačke i odlično vladaju svim tehnikama. Samouverene su u klubu i u krevetu. Nežne kad treba, napadne u pravom trenutku. Biti sa ovakvom ženom je pun pogodak, zato širom otvorite oči kada šmekate devojke u klubu.

Klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Ako u prvi plan ističe usne, stručnjaci tvrde da je reč o romantičnoj ljubanici. Međutim nemojte misliti da će vam s ovakvom devojkom sve biti dosadno. Naime reč je o damama koje uživaju u različitim igricama i veoma su maštovite. Iako ćete morati dugo da ih osvajate i da se potrudite oko predigre svaki put  nemojte se iznenaditi kada iz jagnjeta iskoči prava lavica.

Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Zato u gradu širom otvorite oči i ne dajte da vas nečiji izgled odvede na pogrešan trag... Šta god sručnjaci rekli vi za svaki slučaj sve to proverite, u praksi naravno!

beogradnocu.com