Blaywatch, Kolumne, River, Terassa, vesti

Saznajte šta najviše pali devojke.

Večito je pitanje šta je to što žena želi, pošto one same najčešće znaju samo ono što ne žele... Mi ćemo danas pokušati da vam otkrijemo šta je ono što devojke svakako vole i šta je to što kod njih uvek pali.

Da li će je privući vaši veliki mišići ili veliki stomak to zaista zavisi od devojke do devojke i od onoga što ona posebno preferira, ali ono što je preko 90% devojaka potvrdilo je da vole kada muškarac brine o svom zdravlju i izgledu. Naravno, to ne znači da muškarac mora uvek imati fenomenalnu frizuru, besprekornu odevnu kombinaciju, ali parfem, svež miris i uredno ublikovana brada su obavezni.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Takođe je interesantan podatak da, nebitno da li vole nabildovane, elegantno popunjene ili nekakve drugačije tipove, preko 85% devojaka jako privlače široka ramena. Naravno, i elegancija je neizbežna Ovo ne znači da treba da nosite odela ali statistika pokazuje da je preko 60% devojaka izjavilo da voli elegantne muškarce. Farmerke i nešto elegantnija majica su sasvim ok, dok su košulje pun pogodak. Naravno, napominjemo da ni sa tim ne treba preterivati, jer ipak, devojka mora da izgleda bolje od vas. Naravno, elegancija se odnosi i na ponašanje i manire, bez kojih se jednostavno ne može ukoliko želite da osvojite devojku.

terassa

Fotografisano u Klub Terassa

I podsećamo: koža je najveći ženski seksualni organ. U njoj se nalazi složeni splet nerava osetljivih na dodir, promene u temperaturi, kao i promene u teksturi površine koja kožu dotiče. O važnosti stimulacije erogenih zona posebno povedite računa! To vam završava dobar deo posla. Osim toga, ne smemo zaboraviti komplimente! Neka se pored vas oseća magično, ali nemojte joj laskati.

river (1)

 Fotografisano na Splav River

I za kraj, možda i najbolji savet za muškarce: Budite samouvereni, ali ne narcisoidni i prepotentni. Neka oseti da može da se osloni na vas, da ste vi njen zaštitnik, ali ipak, ne dozvolite joj da pomisli da može sa vama da radi šta hoće. Vama ostavljamo da procenite gde je granica.

 

beogradnocu.com