vesti

Sjajan provod u  kafani Zlatarski Raj.

Kafana Zlatarski Raj je najšarmantnije mesto u čitavom gradu. Takvu harizmu i brižno odnegovanu lepotu provoda nudi samo jedinstvena kafana Zlatarski Raj i to samo za vaše maksimalno uživanje i nezaboravne noći.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Večeras hedonističke kapije kafane Zlatarski Raj otvara fenomenalni Sale Bend koji širi takav energetski naboj pred kojima pokleknu i najveći mrgudi i zato su kafana Zlatarski Raj na  Autokomandi i Sale Bend veza koja će vas neraskidivo držati u lancima najboljeg provoda ikada.

kafana Zlatarski Raj

 Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Nemojte se stideti pevajte, igrajte, birajte pesme, jer vaš Sale Bend zna sve vaše boljke i kafanske nestašluke. Ima tu mesta za sve emocije, za sve ljubavne patnje, za sve prve osmehe, za sve popijene čaše, jer kafana Zlatarski Raj vas zna u dušu i zato je baš vaša.

U kafani Zlatarski Raj sudaraju se najbolje note, najbolji izvođači provukli su svoje taktove u kafani Zlatarski Raj i prosuli na vas ono najvrednije svoje boemsko srce sa kojim i vi kucate u istom ritmu svakog petka u neponovljivoj kafani Zlatarski Raj uz fantastični muzički splet u izvedbi Sale Benda.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Rezervacije za večeras kao i za sva dešavanja u kafani Zlatarski Raj možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com,  odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite priliku da otkrijete prave kafanske čarolije i konačno dočekate vašu boemsku sudbinu, jer pravi ste boem samo u kafani Zlatarski Raj!

 

beogradnocu.com