vesti

Sjajan vikend u kafe Hol Centru.

Popularni kafe Hol Centar i ovog vikenda vam je pripremio nezaboravan provod i sjajne cene. Sinoć je u kafe Hol Centru bila promocija nove knjige Vesne Zakonović Arežina ''Mama ipak zna najbolje''. To je priča o ljubavi, priča o pogrešnim izborima, o životu pre i posle. Sinoć ko je bio na promociji, mogao je da se druži sa spisateljicom kao i sa mnogim javnim ličnostima koje su došle na ovaj event. Fotografi portala beogradnocu.com su sve to vešto zabeležili, pa mozete pogledati galeriju.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

Večeras 6.decembra, moći ćete da uživate uz glas Rade Milović i Nikole Vasovića koji će vam prirediti spektakularan provod. Vasović je dobro poznat pevač svim gostima koji posećuju razne klubove i kafane i znaju koliko dobru atmosferu pravi.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

Subotom očekujte ceo dan sportski dan. Budite u formi, bavite se sportom, napravite pauzu i dođite u kafe Hol Centar da saznate šta se to ovde zbiva u subotu. Nedelja je rezervisana za nezaobilazne karaoke koje počinju u 21h. Veče koje svi volimo i na kojoj se uporno trudimo da skupimo snage i zapevamo. Bez obzira da li znate, a volite da pevate, uhvatite se mikrofona i uživajte.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

Osoblje kafe Hol Centra uvek vam je na raspolaganju, i spremno da vas ljubazno usluži u svakom trenutku. Proverite zašto mnogi tvrde da su se u kafe Hol Centru izuzetno proveli. Velika ponuda pića i odlična muzika, upotpuniće vašu posetu ovom kafeu.

Rezervacije za kafe Hol Centar večeras, kao i za sva predstojeća dešavanja, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com