vesti

Spektakl na rođendanu kluba Cinema.

Klub Cinema u ponedeljak 28. oktobra proslavlja svoj rođendan! Ovaj izuzetno bitan dan za sve ljubitelje dobrog provoda u klubu Cinema biće obeležen pravim spektaklom, uz fenomenalan muzički program i veliki broj poznatih ličnosti, koje se ovde rado provode.

Za fantastičnu atmosferu, kakva je u klubu Cinema standardno, ovog ponedeljka biće zadužen Boris Režak, Snežana Nena Nešić i Igor Terzija. Uz puno VIP zvanica očekuje vas zaista neverovatno veče. “Ti si moja”, “Anđeo”, “Pokora”, “Voli me”, numere su Borisa Režaka uz koje ćete moći divno da se provedete sa svojom dragom osobom, ali i sa prijateljima. Ne propustite jedinstven provod!

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

I nakon rođendana kluba Cinema, koji će nesumnjivo biti fascinantan, najbolji prestonički provod se nastavlja. Tačnije, u sredu 30. oktobra u klubu Cinema nastupaju Željko Vasić i Flamingosi, a za vaš provod u petak biće zaduženi Inspiracija Band i Ana Bebić. Vaši domaćini u subotu 2. novembra biće Nenad Ćeranić i Milena Vučić, a nedelja je, kao što već znate, popularno R’n’B veče.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

U iščekivanju ovih izvanrednih događaja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji provod u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su jako zanimljive momente u klubu Cinema, koji će vas garantovano inspirisati da ga posetite.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za proslavu rođendana kluba Cinema, kao i za sva najavljena dešavanja, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com